Slika:Nippur the inner city (Fisher 1905).jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(1.448 × 1.164 točk, velikost datoteke: 808 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Opis

Nippur - The Inner City; (orig. addendum: Diagram of the topographical development of Nippur, showing the original site and the areas successively added to it.)

Datum
Vir Excavations at Nippur
Avtor Clarence S. Fisher
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)
Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, v Jamajka 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in Samoi trajajo 75 let. V Slonokoščeni obali se avtorske pravice iztečejo po 99 letih, v Hondurasu pa po 75 letih od avtrjeve smrti, vendar v teh državah velja pravilo krajšega trajanja. Avtroske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno17:30, 3. januar 2014Sličica za različico 17:30, 3. januar 20141.448 × 1.164 (808 KB)Alexrk2{{Information |Description=Nippur - The Inner City; (orig. addendum: Diagram of the topographical development of Nippur, showing the original site and the areas successively added to it.) |Source=Excavations at Nippur |Date=1905 |Author=Clarence S. Fis...

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji:

  • uporaba na ar.wikipedia.org
  • uporaba na es.wikipedia.org