Slika:Martin Landau nineties.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Martin_Landau_nineties.jpg(403 × 535 točk, velikost datoteke: 59 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
Français : Martin Landau au festival de Cannes
Datum
Vir lastno delo
Avtor Georges Biard
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
VRT Wikimedia

To delo je prosto in ga lahko uporablja kdor koli za kakršen koli namen. Če želite uporabiti to vsebino, vam ni treba zaprositi za dovoljenje, pod pogojem, da upoštevate morebitne licenčne pogoje, ki so navedeni na tej strani.

Fundacija Wikimedia je prejela e-pošto, ki potrjuje, da je imetnik avtorskih pravic odobril objavo pod pogoji, omenjenimi na tej strani. To korespondenco je pregledal član Ekipe prostovoljcev za odgovore (VRT) in je shranjena v našem arhivu dovoljenj. Korespondenca je  zaupanja vrednim prostovoljcem na voljo kot kartica št. 2010010910017329.

Če imate vprašanja o arhivirani korespondenci, uporabite obvestilni panel ekipe VRT. Povezava kartice: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2010010910017329
Poiščite druge datoteke iz iste kartice: SDC query (SPARQL)

Druge različice

Licenca

Georges Biard, imetnik avtorskih pravic na tem delu, ga s tem objavlja pod naslednjo licenco:
w:sl:Creative Commons
priznanje avtorstva deljenje pod enakimi pogoji
Avtorstvo: Georges Biard
Dovoljeno vam je:
  • deljenje – reproducirati, distribuirati in javno priobčevati delo
  • predelava – predelati delo
Pod naslednjimi pogoji:
  • priznanje avtorstva – Navesti morate ustrezno avtorstvo, povezavo do licence in morebitne spremembe. To lahko storite na kakršen koli primeren način, vendar ne na način, ki bi nakazoval, da dajalec licence podpira vas ali vašo uporabo dela.
  • deljenje pod enakimi pogoji – Če boste to vsebino predelali, preoblikovali ali uporabili kot izhodišče za drugo delo, morate svoj prispevek distribuirati pod enako ali združljivo licenco, kot jo ima izvirnik.
Personality rights Čeprav je to delo objavljeno pod prosto licenco ali v javni domeni, ima(jo) prikazana(e) oseba(e) morda pravice, ki pravno omejujejo nekatere vrste uporabe gradiva, razen če prikazani soglašajo s tako uporabo. V teh primerih se lahko pred tožbo zaradi kršitve pravic zavarujete s soglasjem modela ali drugim dokazilom o soglasju. Čeprav to ni njegova dolžnost, vam lahko morda tako dokazilo pomaga pridobiti naložnik datoteke. Za več informacij glejte našo splošno zavrnitev odgovornosti.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno05:47, 13. november 2020Sličica za različico z datumom 05:47, 13. november 2020403 × 535 (59 KB)WikiPedanttightened framing for more balanced composition and better thumbnail; selectively adjusted levels; removed a few specks; sharpened a bit
09:35, 22. april 2010Sličica za različico z datumom 09:35, 22. april 2010428 × 604 (33 KB)JJ Georges{{Information |Description={{fr|1=Martin Landau au festival de Cannes}} |Source={{own}} |Author=Georges Biard |Date=1990s |Permission={{otrs pending}} |other_versions= }} Category:Martin Landau Category:Cannes Film Festival

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki