Slika:Logo Agadir.png

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Logo_Agadir.png(729 × 559 točk, velikost datoteke: 254 KB, MIME-vrsta: image/png)


Povzetek

Opis
Français : Logo de la ville d'Agadir jusqu'en 2020
Datum
Vir https://www.agadir.ma/
Avtor Commune urbaine d'Agadir

Licenca

Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.
Public domain
Ta slika sestoji samo iz preprostih geometrijskih oblik, besedila ali obojega. Ne dosega praga individualnosti, potrebnega za avtorskopravno varstvo, in je kot taka v javni domeni. Čeprav zanjo ne veljajo avtorskopravne omejitve, je še vedno lahko predmet drugih omejitev. Več informacij je na voljo na straneh WP:PD § Fonts in Template talk:PD-textlogo.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

2. april 2012

image/png

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno18:29, 22. maj 2022Sličica za različico z datumom 18:29, 22. maj 2022729 × 559 (254 KB)MosahihUploaded a work by Commune urbaine d'Agadir from https://www.agadir.ma/ with UploadWizard

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki