Slika:Kukčevi pivovarji (1898).JPG

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Kukčevi_pivovarji_(1898).JPG(695 × 524 točk, velikost datoteke: 68 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Povzetek

Opis
Slovenščina: Slika iz časa pivovarja Simona Kukca
Datum
Vir Muzej Pivovarna Laško
Avtor neznan

Licenca

Public domain

To delo je v javni lasti tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Dialog-warning.svg Na stran morate dodati tudi oznako za javno last v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni lasti v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, v Jamajka 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in Samoi trajajo 75 let. V Slonokoščeni obali se avtorske pravice iztečejo po 99 letih, v Hondurasu pa po 75 letih od avtrjeve smrti, vendar v teh državah velja pravilo krajšega trajanja. Avtroske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno10:35, 25. marec 2011Sličica za različico 10:35, 25. marec 2011695 × 524 (68 KB)Dsolina{{Information |Description ={{sl|1=Slika iz časa pivovarja Simona Kukca}} |Source =Muzej Pivovarna Laško |Author =Pivovarna Laško |Date =2011-03-23 |Permission = |other_versions = }}

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji: