Slika:Kubuntu logo.svg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(datoteka SVG, v izvirniku 100 × 100 slikovnih točk, velikost datoteke: 2 KB)


Povzetek

Opis

Official Kubuntu circle

Datum
Vir https://wiki.ubuntu.com/Artwork/Official
Avtor Canonical Ltd
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)

see here : https://wiki.ubuntu.com/Artwork/Official

Licenca

Public domain
Ta slika sestoji samo iz preprostih geometrijskih oblik, besedila ali obojega. Ne dosega praga individualnosti, potrebnega za zaščito avtorskih pravic, in je kot taka v javni lasti. Čeprav zanjo ne veljajo avtorskopravne omejitve, je še vedno lahko predmet drugih omejitev. Več informacij je na razpolago na straneh WP:PD#Fonts in Template talk:PD-textlogo.
Trademarked
Delo vsebuje material, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o blagovni znamki. Preden ga uporabite, se prepričate, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošnem zanikanju odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te blagovne znamke. Uporaba te blagovne znamke ne pomeni, da Wikimedijina Zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali obratno.

Ta predloga ne označuje avtorskopravnega statusa dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka statusa avtorskih pravic na gradivu. O tem je več razloženo na strani Commons:Navedba licence.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno09:53, 14. junij 2010Sličica za različico 09:53, 14. junij 2010100 × 100 (2 KB)Artem Karimovnew version
12:39, 10. avgust 2009Sličica za različico 12:39, 10. avgust 200995 × 102 (4 KB)Artem Karimov== Description == {{Information |Description=Official Kubuntu circle |Source=https://wiki.ubuntu.com/Artwork/Official |Date= |Author=Canonical Ltd |Permission=see here : https://wiki.ubuntu.com/Artwork/Official |other_versions= }} == Licensing == {{GFDL

Datoteka je del naslednjih 3 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

Metapodatki