Slika:Keeler James.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(391 × 660 točk, velikost datoteke: 41 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Opis

American astronomer James Keeler

Datum
Vir Biographical Memoirs of the National Academy of Sciences
Avtor Charles S. Hastings

See also W. W. Campbell in Publications of the Astronomical Society of the Pacific, October 1, 1900, volume 12, between pages 139 and 140.

Licenca

Public domain
Datoteka je v Združenih državah Amerike v javni lasti. To velja za ameriška dela, na katerih so se avtorske pravice iztekle. Temu je pogosto razlog to, da je bilo delo prvič objavljeno pred 1. januarjem 1924. Podrobnejša razlaga je na razpolago na tej strani.

United States
Dialog-warning.svg
Zunaj Združenih držav Amerike slika ni nujno v javni lasti. To velja zlasti za države in območja, ki za ameriška dela ne uporabljajo pravilo krajšega trajanja, npr. za Kanado, Celinsko Kitajsko (ne za Hong Kong ali Macao), Nemčijo, Mehiko in Švico. Avtor in leto izdaje sta bistvena podatka in morata biti navedena. Podrobnosti so na razpolago na straneh Wikipedia:Public domain in Wikipedija:Avtorske pravice.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno04:48, 21. maj 2008Sličica za različico 04:48, 21. maj 2008391 × 660 (41 KB)Astrochemist{{Information |Description = American astronomer James Keeler |Source = ''Biographical Memoirs of the National Academy of Sciences'' |Date = 1903 |Author = Charles S. Hastings |Permission = |other_versions = }} See also W. W. Campbell in ''Publications

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji: