Slika:Juan pablo duarte diez.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(600 × 806 točk, velikost datoteke: 68 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: Oil portrait of Juan Pablo Duarte by dominican artist Abelardo Rodríguez Urdaneta.
Español: Retrato en óleo de Juan Pablo Duarte por el pintor dominicano Abelardo Rodríguez Urdaneta.
Datum
Vir Instituto Duartiano
Avtor Abelardo Rodríguez Urdaneta (1870-1933).

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Umetniško delo je v državi izvora v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain To delo je v Dominikanski republiki v javni domeni, ker je dominikanskega izvora in spada v eno od naslednjih kategorij, kot jih določa III. poglavje III. naslova Zakon Dominikanske republike št. 65-00 z dne 21. avgusta 2000 o avtorski pravici (podrobnosti):
  • Delo z znanim avtorjem, ki je umrl pred več kot 50 leti.
  • Skupno delo več avtorjev, od katerih je zadnji umrl pred več kot 50 leti.
  • Anonimno delo, ki je bilo prvič objavljeno pred več kot 50 leti, ali anonimno delo, ki ni bilo objavljeno in je bilo ustvarjeno pred več kot 50 leti.
  • Kolektivno delo ali računalniški program, ki je bil(o) prvič objavljen(o) pred več kot 50 leti.
  • Kolektivno delo ali računalniški program, ki ni bil(o) objavljen(o) in je bil(o) ustvarjeno pred več kot 50 leti.
  • Fotografija, ki je bila prvič objavljena ali javno prikazana pred več kot 50 leti.
  • Fotografija, ki ni bila objavljena ali javno prikazana in ki je bila ustvarjena pred več kot 50 leti.
  • Avdiovizualno delo, ki je bilo prvič objavljeno ali predstavljeno pred več kot 70 leti.
  • Avdiovizualno delo, ki ni bilo objavljeno ali predstavljeno in ki je bilo ustvarjeno pred več kot 70 leti.
  • Fonogram (zvočni posnetek), ustvarjen pred več kot 50 leti.

Pomembna opomba: Dela, ki ne izvirajo iz Združenih držav Amerike, morajo biti v javni domeni ali prosto licencirana tako v državi izvora kot v Združenih državah Amerike, da so sprejemljiva za Zbirko. Za dela dominikanskega izvora, ki so v ZDA zaradi določenih okoliščin (npr. objava, ki ni bila v skladu s predpisanimi zahtevami ameriškega avtorskega prava) prešla v javno domeno in ki v Dominikanski republiki 1. januarja 1996 niso bila avtorskopravno varovana, je bilo avtorskopravno varstvo morda obnovljeno v skladu z URAA.[1]


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. Upoštevajte, da v državah, ki ne uporabljajo pravila krajšega trajanja in v katerih traja avtorskopravno varstvo dlje kot za življenja avtorja in še 60 let, to delo morda ni v javni domeni. Konkretno traja varstvo v Mehiki še 100 let, na Jamajki še 95 let, v Kolumbiji še 80 let, v Gvatemali in na Samoi še 75 let ter v Švici in Združenih državah Amerike še 70 let.

Umetniško delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain
Delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni, saj je bilo objavljeno (ali registrirano pri Uradu za avtorske pravice ZDA) pred 1. januarjem 1929.
Uradno stališče Fundacije Wikimedia je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
Ta fotografska reprodukcija se zato prav tako obravnava kot delo v javni domeni. Upoštevajte, da je v vaši jurisdikciji uporaba te vsebine morda prepovedana ali omejena. To je podrobno razloženo na strani Commons:Reuse of PD-Art photographs.

العربية  Deutsch  English  español  français  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  polski  português  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  中文  中文(中国大陆)  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
juan pablo duarte

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/jpeg

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno22:18, 21. februar 2011Sličica za različico z datumom 22:18, 21. februar 2011600 × 806 (68 KB)Inefable001{{Information |Description ={{en|1=Oil portrait of Juan Pablo Duarte by dominican artist Abelardo Rodríguez Urdaneta.}} {{es|1=Retrato en óleo de Juan Pablo Duarte por el pintor dominicano Abelardo Rodríguez Urdaneta.}} |Source =[http://www.

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki