Slika:Japanese Tensho Embassy with Pope Gregory XIII 1585.png

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(3.938 × 2.643 točk, velikost datoteke: 14,61 MB, MIME-vrsta: image/png)


Povzetek

Opis
English: The Japanese Tenshō embassy with Pope Gregory XIII on March 23, 1585. Pope Gregory XIII sat under the canopy in the center of the screen. The Latin text "Plvra seminaria et collegia condit intra et extra evropam" says Gregory XIII "He founded more seminars and colleges both within and outside of Europe." The artwork was made in the 16th or early 17th century, Pontifical Gregorian University. It was drawn by a Roman painter. The scene is depicted in which the intention of establishment is entrusted to Jesuits. The words "Iaponicum (Japan)" can also be seen in the documents given by the Pope to the kneeling Jesuits. Ito Mancio, leader of the Tenshō embassy and the first official Japanese emissary to Europe (1583-1590), kneels in the artwork. They were sent by the Christian daimyo Ōtomo Sōrin.
日本語: ローマの画家《ヨーロッパ内外にセミナリオを設立するグレゴリウス13世》(16-17世紀初頭、グレゴリアン大学)。ローマの画家が描いた《ヨーロッパ内外にセミナリオを設立するグレゴリウス13世》(16-17世紀初頭、グレゴリアン大学)は、画面中央の天蓋の下に座った教皇グレゴリウス13世が、世界各地でのセミナリオ設立の意思を、イエズス会士たちに託す場面が描かれている。跪くイエズス会士が教皇から渡されている書類には「イアポニクム(日本)」の文字も見える。
Italiano: Ambasciata giapponese di Tenshō alla corte di Papa Gregorio XIII inviata da Ōtomo Sōrin, 23 marzo 1585.
Datum Late 16th century or early 17th century
Vir ADC 文化通信 - http://adcculture.com/journalist/shiratori-43/ , Pontifical Gregorian University
Avtor Roman painter.

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
The Japanese Tenshō embassy with Pope Gregory XIII on March 23, 1585.

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/png

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno16:09, 4. maj 2022Sličica za različico z datumom 16:09, 4. maj 20223.938 × 2.643 (14,61 MB)ArtanisenUploaded a work by Roman painter. from ADC 文化通信 - http://adcculture.com/journalist/shiratori-43/ with UploadWizard

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki