Slika:Guglielmo Marconi 1901 wireless signal.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(3.000 × 1.849 točk, velikost datoteke: 1,06 MB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: Electrical engineer/inventor Guglielmo Marconi with the spark-gap transmitter (right) and coherer receiver (left) he used in some of his first long distance radiotelegraphy transmissions during the 1890s.
Español: El ingeniero eléctrico e inventor Guglielmo Marconi operando un aparato similar al usado por él para transmitir la primera señal no cableada a través del Atlántico.
Datum
Vir
This image comes from the Google-hosted LIFE Photo Archive where it is available under the filename 4a204d82f07524bd.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See the copyright section in the template documentation for more information.

Avtor Published on LIFE
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
Published anonymously in UK.
Druge različice File:Airwaves.jpg

Licenca

Public domain
Ta slika (oz. predstavnostna datoteka) je v javni domeni, ker so avtorske pravice na njej pretekle in je njen avtor anonimen.
To velja za Evropsko unijo in države, kjer avtorske pravice trajajo 70 let, potem ko je delo javno objavljeno, pod pogojem, da se avtor ni razkril.
Pomembno: Vedno navedite, kolikor je le mogoče natančno, od kod izvira slika, in se prepričajte, da avtor ni nikoli uveljavljal avtorstva.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Opomba: V Nemčiji in morda tudi v nekaterih drugih državah so nekatera anonimna dela, objavljena pred 1. julijem 1995, avtorsko zaščitena do 70 let po smrti avtorja. Glejte Aktuelle Rechtslage in Deutschland, zadnji odstavek. Če se je avtor javno razkril, te predloge ne uporabite. Če je delo anonimno ali psevdonimno (npr. objavljeno pod imenom podjetja ali organizacije), to predlogo uporabite za slike, objavljene pred več kot 70 leti. Za delo, ki je javnosti dostopno v Združenem kraljestvu, je na voljo tudi predloga Template:PD-UK-unknown.
Public domain
Public domain
Datoteka je v Združenih državah Amerike v javni domeni. To velja za ameriška dela, na katerih so avtorske pravice pretekle. Pogosto je za to razlog to, da je bilo delo prvič objavljeno pred 1. januarjem 1929. Podrobnejša razlaga je na razpolago na tej strani.

United States
United States
Zunaj Združenih držav Amerike slika ni nujno v javni domeni. To velja zlasti za države in območja, ki za ameriška dela ne uporabljajo pravilo krajšega roka, npr. za Kanado, Celinsko Kitajsko (ne za Hong Kong ali Macao), Nemčijo, Mehiko in Švico. Avtor in leto izdaje sta bistvena podatka in morata biti navedena. Podrobnosti so na razpolago na straneh Wikipedia:Public domain in Wikipedija:Avtorske pravice.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
Electrical engineer/inventor Guglielmo Marconi with the spark-gap transmitter (right) and coherer receiver (left) he used in some of his first long distance radiotelegraphy transmissions during the 1890s.

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/jpeg

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno22:33, 13. april 2019Sličica za različico z datumom 22:33, 13. april 20193.000 × 1.849 (1,06 MB)Alex MicrobeHigher Resolution
22:47, 24. maj 2009Sličica za različico z datumom 22:47, 24. maj 2009600 × 379 (33 KB)Lobo== Sumario == {{Information |Description={{en|1=Electrical engineer/inventor Guglielmo Marconi operating apparatus similar to that used by him to transmit first wireless signal across Atlantic.}} {{es|1=El ingeniero eléctrico e in

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji: