Slika:ForumRomanumRoma.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

ForumRomanumRoma.jpg(457 × 540 točk, velikost datoteke: 118 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Forum Romanum in Rome (Italy). This image shows a reconstruction view of the Trajan's Column in the Trajan's Forum and not the Roman Forum. The Column is in a sort of courtyard between the two libraries and you can see behind it the big "Basilica Ulpia". The building in first plan is the supposed Temple of Divus Trajanus (but now we know it was not in this position).

Source

From the German 1891 encyclopedia by Joseph Kürschner (editor): “Pierers Konversationslexikon”. Pierers Konversationslexikon. Siebente Auflage. Mit Universal-Sprachen-Lexikon nach Prof. Joseph Kürschners System. Union. (published by) Deutsche Verlagsgesellschaft in Stuttgart, 1891. herausgegeben von (edited by) Joseph Kürschner

Licenca

Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno15:10, 20. maj 2005Sličica za različico z datumom 15:10, 20. maj 2005457 × 540 (118 KB)Immanuel Giel*Description: Forum Romanum in Rome (Italy) *Source: from the German 1891 encyclopedia Joseph Kürschner (editor): “'''Pierers Konversationslexikon'''”. Pierers Konversationslexikon. Siebente Auflage. Mit Universal-Sprachen-Lexikon

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki