Slika:Flag of San Francisco.svg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(Datoteka SVG, nominalno 1.024 × 683 pikslov, velikost datoteke: 61 KB)


Povzetek

Opis
Datum
  • Originally created in: 14/02/2005
  • Converted to SVG in: 03/08/2008
Vir http://vector-images.com/image.php?epsid=6058
Avtor
  • Original Author: Vector-Images.com
  • Converted from EPS to SVG by: Oren neu dag
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)

Public domain from a copyright standpoint, but other restrictions apply. California Penal Code Section 472 states that "Every person who, with intent to defraud another, forges, or counterfeits the seal of this State, the seal of any public officer authorized by law, the seal of any Court of record, or the seal of any corporation, or any other public seal authorized or recognized by the laws of this State, or of any other State, Government, or country, or who falsely makes, forges, or counterfeits any impression purporting to be an impression of any such seal, or who has in his possession any such counterfeited seal or impression thereof, knowing it to be counterfeited, and willfully conceals the same, is guilty of forgery."

Insignia Slika prikazuje zastavo, grb, pečat ali drugo uradno insignijo. Uporaba tovrstnih simbolov je v številnih državah omejena. Te omejitve niso odvisne od statusa avtorskih pravic.
SVG razvoj
InfoField
 
Izvorna koda te SVG-datoteke je veljavna.
 
Ta vektorska slika je bila ustvarjena z Inkscape.

Licenca

This is a flag or coat of arms image from the Vector-Images.com website.
Public domain
To delo je ustvarila vladna enota (vključno z državnimi, okrožnimi, mestnimi in občinskimi vladnimi agencijami), ki ima pristojnosti po zakonih Zvezne države Kalifornija (ZDA), in je zanj v skladu s kalifornijskim Zakonom o javnih zapisih (Vladni kodeks, § 6250 et seq.) predpisano razkritje. Gre za javni zapis, ki ga ni ustvarila agencija, ki ji državna zakonodaja dovoljuje uveljavljanje avtorskih pravic, zato je v Združenih državah Amerike v javni domeni.
Zapisi, ki so v skladu z Zakonom o javnih zapisih predmet razkritja

Skladno s kalifornijskim Zakonom o javnih zapisih (Vladni kodeks, čl.&nsp;6250 et seq.) »Javni zapisi« vključujejo »vsako pisno gradivo, ki vsebuje informacije v zvezi z opravljanjem javnih zadev in je pripravljeno, v lasti, uporabljeno ali hranjeno s strani kateri koli državnih ali lokalnih organov, ne glede na fizično obliko ali značilnosti.« (Kodeks Vlade Kalifornije, čl. 6252(e).) določa, da so »[v]si javni zapisi predmet razkritja, razen če Zakon o javnih zapisih izrecno določa drugače.« County of Santa Clara v. CFAC Kalifornijski vladni kodeks, čl. 6254, navaja kategorije dokumentov, ki niso predmet razkritja v skladu z Zakonom o javnih zapisih. Poleg tega se računalniška programska oprema ne šteje za javni zapis, podatki in statistika, zbrani (ne glede na to, ali so bili zbrani namerno ali nenamerno) s strani organa oblasti, katerega pooblastila izhajajo iz zakonov Kalifornije (npr. slike bralnikov registrskih tablic) v skladu z EFF & ACLU of Southern California v. Los Angeles Police Department & Los Angeles County Sheriff's Department štejejo za javne zapise in niso izvzeti iz razkritja.

Čeprav zakon obravnava samo »pisanje« (
writing
), zakon v skladu s členom 6252(g) Vladnega kodeksa določa: »Pisanje« pomeni vsakršen rokopis, tiskano besedilo, fotokopiranje, fotografiranje, prenos po eelektronski pošti ali telefaksu in vsak drug način zapisa kakršne koli oblike komunikacije ali predstavitve na kakršnem koli oprijemljivem mediju, vključno z besedili, slikami, zvoki, simboli ali njihovimi kombinacijami, ter vsak zapis, ki je tako ustvarjen, ne glede na način shranjevanja pisanja.
Agencije, ki lahko uveljavljajo avtorske pravice

Kalifornijska ustava in zakoni, ki izhajajo iz nje, ne dovoljujejo nobeni agenciji, da uveljavlja avtorske pravice za »javne zapise«, razen če so za to zakonsko pooblaščene. Naslednje agencije imajo dovoljenje za uveljavljanje avtorskih pravic in je treba v odsotnosti dokaza o nasprotnem za kakršno koli delo teh agencij predpostaviti, da je zunaj Združenih držav Amerike avtorskopravno varovano. Glejte Kodeks o izobraževanju, čl. 1044.

V sodbi County of Santa Clara proti CFAC je sodišče presodilo, da ne more niti Zvezna država Kalifornija niti nobena vladna entiteta, ki izhaja iz Zvezne države, uveljavljati avtorskih pravic na nobenem zapisu, ki je predmet Zakona o javnih zapisih, razen če ji to omogoča drug zakon Zvezne države. To velja tudi, če je navedeno obvestilo o avtorskih pravicah, pod pogojem, da je kot imetnik avtorskih pravic navedena Zvezna država Kalifornija ali ena od njenih agencij (razen tistih, ki so naveden zgoraj).

Opomba: Za dela, ki se štejejo za »javne zapise«, vendar jih ni ustvarila državna ali občinska vlada, lahko avtor uveljavlja avtorske pravice; Klavzula o prevladi v Ustavi Združenih držav Amerike preprečuje pravu zvezne države, da bi prevladalo nad avtorskopravnim varstvom, ki je avtorju zajamčeno z zvezno zakonodajo. Agencija zvezne države lahko na primer na spletu objavi slike končnega videza stavbe v gradnji; čeprav mora agencija take slike objaviti, ker so to javni zapisi, njihov avtor (npr. arhitekt/gradbeno podjetje) obdrži avtorske pravice na teh slikah, razen če je v pogodbi z agencijo določeno drugače. Glej: Government-in-the-Sunshine Manual: To what extent does federal law preempt state law regarding public inspection of records?.

Avtorskopravno varovana dela zveznih držav v Združenih državah Amerike: Dela, ki so jih objavile agencije s pravico do uveljavljanja avtorskih pravic po zakonodaji Zvezne države, je treba namesto s to predlogo označiti s predlogo {{PD-US-GovEdict}}, kakor je pojasnjeno na strani navedene predloge.

Zavrnitev odgovornosti: Posredovane informacije, še zlasti seznam agencij, ki ahko uveljavljajo avtorske pravice, morda niso popolne. Wikimedijina zbirka ne daje nobenih zagotovil glede popolnosti ali veljavnosti teh informacij v tej predlogi (glejte splošno zavrnitev odgovornosti).
For more information about copyright status - please see Commons:Deletion requests/Template:Vector-Images.com (2nd request)#Third. Copyright status

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
Galf of San Francisco

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/svg+xml

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno17:24, 9. avgust 2022Sličica za različico z datumom 17:24, 9. avgust 20221.024 × 683 (61 KB)HapHaxionreduce file size
00:52, 25. maj 2014Sličica za različico z datumom 00:52, 25. maj 20141.024 × 683 (93 KB)Illegitimate BarristerMaking width 1024px per WikiProject:Flags.
00:29, 10. november 2011Sličica za različico z datumom 00:29, 10. november 2011531 × 354 (93 KB)Fry1989fix
08:46, 10. april 2009Sličica za različico z datumom 08:46, 10. april 2009533 × 355 (127 KB)Yarnalgoplain SVG
14:33, 3. avgust 2008Sličica za različico z datumom 14:33, 3. avgust 2008533 × 355 (125 KB)Oren neu dag{{Information |Description=Flag of the city of w:San Francisco, California |Source=http://vector-images.com/image.php?epsid=6058 |Date=Originally created in: 14/02/2005<br> Converted to SVG in: 03/08/2008 |Author=Original Author: Vector-Images.com<br>

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

Metapodatki