Slika:Dosimeter.png

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Dosimeter.png(122 × 306 točk, velikost datoteke: 5 KB, vrsta MIME: image/png)


Povzetek

Image showing a dosimeter on a physician.

Converted to SVG.svg
To sliko je mogoče poustvariti z uporabo vektorske grafike kot SVG-datoteko. To ima več prednosti; več informacij je na razpolago na strani Commons:Media for cleanup. Če je SVG-oblika te datoteke že na razpolago, jo, prosimo, naložite. Potem, ko boste SVG naložili, to predlogo zamenjajte z izrazom {{vector version available|ime nove slike.svg}}.

Source: http://www.remm.nlm.gov/imagegallery.htm

Licenca

Public domain
To delo je v Združenih državah Amerike v javni lasti, saj gre za izdelek uradnika ali zaposlenega pri Vladi Združenih držav Amerike v okviru uradnih dolžnosti te osebe pod pogoji 17. naslova, 1. poglavja, razdelka 105e Zakonika ZDA. Glej Copyright. Opomba: To velja samo za izvirna dela Zvezne vlade ZDA in ne za delo posamezne zvezne države, ozemlja, skupnosti, okrožja, občine ali druge upravne enote. Oznaka tudi ne velja za poštne znamke, ki jih je Poštna služba ZDA objavila po letu 1978 (glej Compendium II: Copyright Office Practices, 206.02(b)). Prav tako ne velja za nekatere ameriške kovance (glej Pogoje uporabe Kovnice ZDA).
Great Seal of the United States (obverse).svg

Izvirni dnevnik nalaganja

Datum in čas Velikost Uporabnik Komentar
122 × 306 (4934 bytes) Tungsten (pogovor · prispevki) Iamge showing a dosimeter on a physician. source: [http://www.remm.nlm.gov/imagegallery.htm]

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno09:29, 5. januar 2015Sličica za različico 09:29, 5. januar 2015122 × 306 (5 KB)GifTaggerBot: Converting file to superior PNG file. (Source: Dosimeter.gif). This GIF was problematic due to non-greyscale color table.

To datoteko uporablja več kot 100 strani. Naslednji seznam obsega samo prvih 100 strani, ki uporabljajo datoteko. Na razpolago je tudi popoln seznam.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji wikiji: