Slika:Cc-nc-euro.svg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(Datoteka SVG, nominalno 200 × 200 pikslov, velikost datoteke: 415 bajtov)


Povzetek

Opis
English: An Euro version of the Creative Commons Non-Commercial icon. This version has a transparent background inside the circle.
Datum
Vir Ta datoteka je izpeljana iz: Cc-nc-euro.png
and prior work found at Creative Commons
Avtor FedericoMP
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
See https://creativecommons.org/policies for trademark restrictions.
Druge različice
white

Creative Commons Attribution icon Creative Commons Noncommercial icon Creative Commons NC (EU) icon Creative Commons No Derivative Works icon Creative Commons Share Alike icon All rights reserved icon

transparent

Creative Commons Attribution icon Creative Commons Noncommercial icon Creative Commons NC (EU) icon Creative Commons No Derivative Works icon Creative Commons Share Alike icon

All rights reserved icon
SVG razvoj
InfoField
 
Izvorna koda te SVG-datoteke je veljavna.
 
To vektorsko sliko je s programom Inkscape, uporabnik pa jo je nato ročno urejal.

Licenca

Datoteka ne more biti predmet avtorskih pravic in je v javni domeni, saj v celoti sestoji iz podatkov, ki so skupna lastnina, in ne vsebuje izvirnega avtorstva.
Public domain Ta slika. sestavljena iz enostavnih geometričnih oblik, v celoti sestoji iz podatkov, ki so skupna last, in ne vsebuje izvirnega avtorskega dela. Kot taka ne more biti predmet avtorskih pravic in je torej v javni domeni.
Heptagon
Heptagon
Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

13. marec 2008

image/svg+xml

1c77f8a5f2399e66de9f10b62142dd8ab9a2c4d8

način določitve: SHA-1 angleščina

200 piksel

200 piksel

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno00:24, 14. marec 2008Sličica za različico z datumom 00:24, 14. marec 2008200 × 200 (415 bajtov)FedericoMP~commonswiki{{Information |Description=SVG version of Image:Cc-nc-euro.png. An euro version of the Creative Commons Non-Commercial icon. This version has a transparent background inside the circle. |Source=Based on prior work found at http://creativecommons.org

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke