Slika:Be&Be Logo.JPG

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Be&Be_Logo.JPG(300 × 108 točk, velikost datoteke: 12 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
Slovenščina: Logotip avstrijske katoliške založbe sl:Be&Be
Datum Taken from source on December 28, 2021.
Vir http://www.bebeverlag.at/
Avtor Heiligenkreuz Monastery
je mogoče poustvariti z uporabo vektorske grafike kot SVG-datoteko. To ima več prednosti; več informacij je na razpolago na strani Commons:Media for cleanup. Če je SVG-oblika te datoteke že na razpolago, jo, prosimo, naložite. Potem, ko boste SVG naložili, to predlogo zamenjajte z izrazom {{vector version available|ime nove slike.svg}}.

Licenca

Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.
Public domain
Ta slika sestoji samo iz preprostih geometrijskih oblik, besedila ali obojega. Ne dosega praga individualnosti, potrebnega za avtorskopravno varstvo, in je kot taka v javni domeni. Čeprav zanjo ne veljajo avtorskopravne omejitve, je še vedno lahko predmet drugih omejitev. Več informacij je na voljo na straneh WP:PD § Fonts in Template talk:PD-textlogo.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/jpeg

5ccf14bbc9ff7a4a83303df342e32b3834a40df1

način določitve: SHA-1 angleščina

108 piksel

300 piksel

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno20:33, 23. april 2022Sličica za različico z datumom 20:33, 23. april 2022300 × 108 (12 KB)Maestro Ivanković{{Informacije o datoteki | Opis = Logotip avstrijske katoliške založbe Be&Be | Vir = http://www.bebeverlag.at/ | Datum = ustvarjeno 28. decembra 2021. | Avtor = ni naveden; avtorske pravice: Opatija Heiligenkreuz }} == Dovoljenje == {{Logo|Logotipi ustanov|članek=Be&Be}}

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Metapodatki