Slika:Anastasius I.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Anastasius_I.jpg(208 × 156 točk, velikost datoteke: 17 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis Pope Anastasius I
Datum pozno 4.. in zgodnje 5.. stoletje
Vir http://cckswong.tripod.com/pope1_50.htm ("Pope's Photo Gallery")
Avtor NeznanUnknown author

Licenca

This image is a faithful representation of a medallion mosaic inside the Basilica of Saint Paul Outside the Walls which includes the portraits of all the Popes of the Catholic Church since the 1st century. For almost all of those mosaics, the authors are presumably unknown and the mosaics itself date back to circa 1850 (reconstruction of the basilica under the pontificate of Pius IX). As such they fall in the public domain. See popechart.com for documentation.
Note: This template should not be used for the images of the most recent medallions as they may still be protected by copyright.

English | +/−

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain
Stanje avtorskih pravic na tem delu je teoretično neznano, saj v državi izvora traja 70 let od leta smrti avtorja, datum avtorjeve smrti pa ni znan. Toda delo je bilo ustvarjeno pred več kot 120 leti, zato lahko smiselno predpostavimo, da so avtorske pravice na njem potekle (glejte razpravo skupnosti). Te predloge ne uporabljajte, če je datum avtorjeve smrti znan.

Delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni, saj je bilo objavljeno (ali registrirano pri Uradu za avtorske pravice ZDA) pred 1. januarjem 1929.


 V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.
Annotations
InfoField
This image is annotated: View the annotations at Commons

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/jpeg

fee105bd10d88da094d1312a817ff77119040e13

način določitve: SHA-1 angleščina

156 piksel

208 piksel

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno06:44, 19. julij 2015Sličica za različico z datumom 06:44, 19. julij 2015208 × 156 (17 KB)Vanished user 211120Restored
15:56, 30. september 2007Sličica za različico z datumom 15:56, 30. september 2007208 × 156 (9 KB)Hansjoseph{{Information |Description=Pope Anastasius I |Source=Pope's Photo Gallery |Date= |Author= |Permission= |other_versions= }} Category:Popes

Datoteka je del naslednjih 2 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki