Pro Plus

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Pro Plus, d.o.o.
Ustanovitev1995
LastnikCME (WarnerMedia)
DržavaSlovenija
Spletna stran24ur.com

Pro Plus d.o.o. je podjetje za televizijski menedžment, produkcijo izvirnih slovenskih televizijskih oddaj, predvajanje filmov mednarodnih studiev ter trženje oglasnega televizijskega časa. Pro Plus ustvarja komercialne televizijske programe POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO, spletno stran 24ur.com in specializirane spletne strani Zadovoljna.si, Bibaleze.si, Cekin.si, Vizita.si, Frendi & Flirt, Moškisvet.com, Dominvrt.si in Okusno.je. Pro Plus je 3. oktobra 2011 ponudil tudi storitev VOYO, prvi slovenski naročniški video na zahtevo.

Hiša Pro Plus

Od 1. decembra 2010 je mogoče programe POP TV in Kanal A spremljati v digitalni tehniki (DVB-T). Oddajanje od 14. oktobra 2013 poteka preko multipleksa C.

Od 1. decembra 2009 je generalni direktor Pavel Vrabec. Programski direktor je Branko Čakarmiš.

Priljubljenost portalov[uredi | uredi kodo]

24ur.com je bila tudi oktobra 2013 s 751.950 različnimi uporabniki najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji, je razvidno iz podatkov raziskave Merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS). Med dvajseterico najbolj obiskanih so se uvrstile še preostale spletnih strani Pro Plusa: Vizita.si z nasveti za zdravo življenje se je uvrstila na 6. mesto, Zadovoljna.si za zadovoljne ženske na 8. mesto, Moškisvet.com za sodobnega moškega na 12. mesto, Bibaleze.si za starše in vse, ki bodo to še postali na 16. mesto, na 17. mesto Okusno.je, Cekin.si z nasveti in informacijami za osebne finance pa na 19.mesto. Med najbolj priljubljene portale se je uvrstil tudi Voyo.si na 14. mestu.

VOYO[uredi | uredi kodo]

VOYO je spletna videoteka z obsežnim izborom vsebin za vse starosti in okuse. Filmske uspešnice in večne klasike, priljubljene serije, telenovele, resničnostni in talent šovi, risanke, šport in informativne oddaje. Vse VOYO videovsebine so v Sloveniji na voljo 24/7, uporabniki pa si jih lahko ogledajo na računalnikih, pametnih telefonih, tabličnih računalnikih in pametnih televizorjih.

Glej tudi[uredi | uredi kodo]

Zunanje povezave[uredi | uredi kodo]