Predloga:Utemeljitev neproste uporabe plakata

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Informacije in utemeljitev uporabe neproste predstavnosti – neprost plakat – – OPOZORILO: Zdi se, da {{{članek}}} ne obstaja!
Preverite uporabo velikih črk. Vnesite samo točen naslov posameznega članka brez [[oklepajev povezave]] ali drugega oblikovanja. Mogoče je bil ciljni članek izbrisan.
Opis

To je plakat za {{{članek}}}.
Avtorske pravice na plakatu naj bi pripadale distributerju predstavljenega predmeta, založniku predstavljenega predmeta ali grafičnemu umetniku.

Vir

Upodobitev na plakatu je mogoče ali bi bilo mogoče dobiti od distributerja.

Članek

[[{{{članek}}}]]

Uporabljeni del

Celotni plakat: Ker je slika plakatna umetnost, oblika embalaže izdelka ali trženja storitev, je za identifikacijo, ustrezno posredovanje pomena in predvidenega znamčenja ter za izognitev izmaličenju ali napačni predstavitvi slike izdelka ali storitve potrebna celotna slika.

Nizka ločljivost?

Kopija je zadostne ločljivosti za komentar in identifikacijo, vendar manjše ločljivosti od originalnega plakata. Njene kopije bodo manjše kakovosti in ne bodo primerne kot ponarejeno umetniško delo, za piratske različice ali za uporabo, ki bi bila konkurenčna s tržnim namenom izvornega umetniškega dela.

Namen uporabe

Izberite: infopolje / uvod / razdelek / drugo

Zamenljivost?

Te slike, ki je plakatna umetnost za , ni mogoče zamenjati s prosto vsebino; katera koli druga slika, ki bi prikazovala isto umetniško delo ali plakat, bi bila prav tako avtorsko zavarovana, nobena različica, ki ne bi bila zvesta izvirniku, pa ne bi zadostovala za identifikacijo ali komentar.

Druge informacije

Uporaba plakatne umetnosti v članku je v skladu s politiko izjem Wikipedije in pošteno uporabo v skladu z zakoni Združenih držav Amerike, kot je opisano zgoraj.

Poštena uporabaPoštena uporaba avtorsko zavarovanega gradiva v kontekstu članka [[{{{članek}}}]]//sl.wikipedia.org/wiki/Predloga:Utemeljitev_neproste_uporabe_plakata
Dokumentacija za predlogo[ustvari]