Uporabniški pogovor:Daft: Razlika med redakcijama

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Daft (pogovor | prispevki)
Brez povzetka urejanja
Smihael (pogovor | prispevki)
Tragikomedija
Vrstica 14: Vrstica 14:
* [[Urejanje stran|http://sl.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Urejanje_strani]]
* [[Urejanje stran|http://sl.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Urejanje_strani]]
--[[Uporabnik:Daft|Daft]] 17:31, 15 januar 2007 (CET)
--[[Uporabnik:Daft|Daft]] 17:31, 15 januar 2007 (CET)

== Tragikomedija ==

Zdravo, Daft!
Sem si ogledal tvoj članek in ugotovil, da ga je domen izbrisal zato, ker je bil slovarski vnosi in ne enciklopedični članek. Sepravi: - članek dopolni, upoštevaj [[Wikipedija:Slogovni priročnik|slogovni priročnik]] pa bo super. MMG: opazil sem, da uporabljaš Linux, bi bil morda pripravljen kaj skupaj napisati o njem? Poglej si npr. članek [[KDE]], [[Konqueror]]. Mogoče ti bo uporaben moj program: http://www.kde-look.org/content/show.php/Wikipedia+search?content=35639 lp, --[[Uporabnik:Mihael Simonič|Miha]] 19:35, 3 april 2007 (CEST)

Redakcija: 18:35, 3. april 2007

Wiki
Dobrodošli, Daft!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večji mednarodni družini Wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


You don't speak Slovene? Welcome, visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 09:45, 12 marec 2006 (CET)

quick link;)

--Daft 17:31, 15 januar 2007 (CET)

Tragikomedija

Zdravo, Daft! Sem si ogledal tvoj članek in ugotovil, da ga je domen izbrisal zato, ker je bil slovarski vnosi in ne enciklopedični članek. Sepravi: - članek dopolni, upoštevaj slogovni priročnik pa bo super. MMG: opazil sem, da uporabljaš Linux, bi bil morda pripravljen kaj skupaj napisati o njem? Poglej si npr. članek KDE, Konqueror. Mogoče ti bo uporaben moj program: http://www.kde-look.org/content/show.php/Wikipedia+search?content=35639 lp, --Miha 19:35, 3 april 2007 (CEST)