Vesela šola: Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Smihael (pogovor | prispevki)
Smihael (pogovor | prispevki)
+ slog
Vrstica 1: Vrstica 1:
'''Vesela šola''' je [[osnovna šola|osnovnošolsko]] [[tekmovanje]], ki ga vsako [[šolsko leto]] priredi [[založba]] [[Mladinska knjiga]]. Vsak mesec v revijah [[Pil]] in [[Pil plus]] izdajo tematsko prilogo. Tekmovanje poteka v treh stopnjah: šolsko tekmovanje za [[bronasto priznanje]], področno tekmovanje za [[srebrno priznanje]] in državno tekmovanje za [[zlato priznanje]].
'''Vesela šola''' je [[osnovna šola|osnovnošolsko]] [[tekmovanje]], ki ga vsako [[šolsko leto]] priredi [[založba]] [[Mladinska knjiga]].Tekmovanje poteka v treh stopnjah: šolsko tekmovanje za [[bronasto priznanje]], področno tekmovanje za [[srebrno priznanje]] in državno tekmovanje za [[zlato priznanje]].


== Veselošolske teme 2006/2007 ==
== Veselošolske teme ==
Vsako šolsko leto v prilaogah revij [[Pil]] in [[Pil plus]] izdajo 10 tematskih prilog. Naloge iz tekmovanja črpajo podatke iz prilog in dodatnih člankov.


;2006/2007:
* [[Teleskop]]i
* [[Teleskop]]i
* [[reševalec|Reševalci]]
* [[reševalec|Reševalci]]

Redakcija: 22:44, 17. november 2006

Vesela šola je osnovnošolsko tekmovanje, ki ga vsako šolsko leto priredi založba Mladinska knjiga.Tekmovanje poteka v treh stopnjah: šolsko tekmovanje za bronasto priznanje, področno tekmovanje za srebrno priznanje in državno tekmovanje za zlato priznanje.

Veselošolske teme

Vsako šolsko leto v prilaogah revij Pil in Pil plus izdajo 10 tematskih prilog. Naloge iz tekmovanja črpajo podatke iz prilog in dodatnih člankov.

2006/2007

Zunanje povezave