Uporabniški pogovor:Otiss: Razlika med redakcijama

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Brez povzetka urejanja
Oznaki: mobilno urejanje mobilno spletno urejanje
→‎Mirna Macur: ponovno pojasnilo glede članka
 
Vrstica 29: Vrstica 29:


Gospa Mirna Macur želi da to stran v celoti izbrišete. [[Uporabnik:Tmalavasic|Tmalavasic]] ([[Uporabniški pogovor:Tmalavasic|pogovor]]) 19:03, 22. september 2018 (CEST)
Gospa Mirna Macur želi da to stran v celoti izbrišete. [[Uporabnik:Tmalavasic|Tmalavasic]] ([[Uporabniški pogovor:Tmalavasic|pogovor]]) 19:03, 22. september 2018 (CEST)
:{{u|Mirnamacur}} in {{u|Tmalavasic}}, gesla o M. Macur ne bomo izbrisali, ker obravnava javno osebo, vsebina gesla je preverljiva in javno dostopna na drugih spletnih straneh. Mirna Macur lahko popravi tiste podatke, ki so napačni (skladno s smernico [[BŽO]]), ali se za dodatno pomoč obrne na [[Wikipedija:Stik z nami|našo kontaktno stran]]. Nadaljnje poskuse izbrisa celotne vsebine članka pa bomo morali preprečiti z administratorskimi posegi (zaščita članka pred urejanji ali blokada uporabnika). [[Uporabnik:MZaplotnik|<span style="color:#9370DB;"><strong>MZa</strong></span><span style="color:#8B008B;">plot</span><span style="color:#191970;"><strong>nik</strong></span>]]<sup><small>([[Uporabniški pogovor:MZaplotnik|sporočilo]])</small></sup> 15:21, 23. september 2018 (CEST)

Trenutna redakcija s časom 15:22, 23. september 2018

Wiki
Dobrodošli, Otiss!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večji mednarodni družini Wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


You don't speak Slovene? Welcome, visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:13, 5 april 2006 (CEST)

Info. ob prvih urejanjih:

  1. Vsebina, ki si jo dodal mora biti tvoje lastno delo, ali pa moraš zanjo imeti dovoljenje avtorja. V nasprotnem primeru bo izbrisana!
  2. Slike, ki si jih naložil, morajo biti opremljene s podatki o tem, kaj predstavljajo, z avtorjem/virom in dovoljenjem. Sicer bodo izbrisane.
  3. Članek poskusi oblikovati v slogu enciklopedije: poglej si slog že obstoječih člankov. Ukaze urejevalnika preizkušaj v Peskovniku.

Ziga 09:13, 10. december 2007 (CET)[odgovori]

Ti bom jaz odgovoril namesto Klemena. Tvoj članek se ne začne tako, kot je dogovorjeno, manjka mu kategorizacija, pa tudi citiranje ni v dogovorjenem slogu.--Rude 09:29, 5. februar 2008 (CET)[odgovori]

Članek potrebuje še nege, zato ne odstranjuj oznake: kjer konča, magistrira --> je končala, je magistrirala, itn. --Andrejj 11:14, 13. april 2008 (CEST)[odgovori]

Gospa Mirna Macur želi da to stran v celoti izbrišete. Tmalavasic (pogovor) 19:03, 22. september 2018 (CEST)[odgovori]

Mirnamacur in Tmalavasic, gesla o M. Macur ne bomo izbrisali, ker obravnava javno osebo, vsebina gesla je preverljiva in javno dostopna na drugih spletnih straneh. Mirna Macur lahko popravi tiste podatke, ki so napačni (skladno s smernico BŽO), ali se za dodatno pomoč obrne na našo kontaktno stran. Nadaljnje poskuse izbrisa celotne vsebine članka pa bomo morali preprečiti z administratorskimi posegi (zaščita članka pred urejanji ali blokada uporabnika). MZaplotnik(sporočilo) 15:21, 23. september 2018 (CEST)[odgovori]