Uporabniški pogovor:Bojan2005: razlika med redakcijama

Jump to navigation Jump to search
Oznaka: Izboljšani urejevalnik wikikode
Prosim, da vrnete stanje gesla, kot sem ga na osnovi mednarodne znanstvene metode in etike popravil oz. ažuriral in da prenehate z znanstveno etično in znanstveno metodično neutemeljeno cenzuro.
[[Uporabnik:Bojan2005|Bojan2005]] 22:34, 9. januar 2018 (CET)
 
:Nisi prvi, ki je prikorakal na WP in želel pravila, ki so nastala v skupnosti, spremeniti, tako kot se tebi zdi prav. Argumenta znanstvene metode in etike sta relativno izvirna, to priznam, vendar prav tako neveljavna, kot vsi drugi, ki so se v takih razpravah pojavljali. Zato lahko rečem samo to: preberi pravila (v njih piše vse o konfliktu interesov, samopromociji, domnevnem prilaščanju avtorstva, vikanju in še marsikaj) in se jih drži, če pa ti niso všeč, po ustaljenem postopku predlagaj drugačna.
:Izvirna je tudi utemeljitev brisanja linkov do Enciklopedije v prostem dostopu. Žal je relevantna prav toliko kot razburjanje okrog pravil. če je založba na svojo spletno stran dala enciklopedijo v pdf, potem ni nobenega razloga, da bi brisali te linke. [[Uporabnik:IP 213|IP 213]] ([[Uporabniški pogovor:IP 213|pogovor]]) 10:01, 10. januar 2018 (CET)
17.898

urejanj

Navigacijski meni