International Trauma Life Support: Razlika med redakcijama

Jump to navigation Jump to search
vir, gt, np
(Nova stran z vsebino: ==International Trauma Life Support== International Trauma Life Support je neprofitna organizacija namenjena izobraževanju pri ukrepanju ob trauma situacijah v predbolniš...)
 
(vir, gt, np)
'''International Trauma Life Support''' je neprofitna organizacija namenjena izobraževanju pri ukrepanju ob trauma situacijah v predbolnišničnem okolju. International Trauma Life Support je bila ustanovljena 1982 pod imenom Basic Trauma Life Support. Organizacija se je leta [[2005]] preimenovala v International Trauma Life skladno z njihovim mednarodnim vplivomstandardom <ref>http://www.itrauma.org/about/ Uradna spletna stran</ref>. Njihov program usposabljanja uporabljajo reševalne službe [[ZDA]] in po svetu.
==International Trauma Life Support==
 
==Glej tudi==
International Trauma Life Support je neprofitna organizacija namenjena izobraževanju pri ukrepanju ob trauma situacijah v predbolnišničnem okolju. International Trauma Life Support je bila ustanovljena 1982 pod imenom Basic Trauma Life Support. Organizacija se je leta 2005 preimenovala v International Trauma Life skladno z njihovim mednarodnim vplivom. Njihov program usposabljanja uporabljajo reševalne službe ZDA in po svetu.
*[[Reševalna postaja]]
 
==Viri==
{{opombe}}
 
==External links==
*[http://www.itrauma.org/ Uradna spletna stran]
 
{{med-stub}}
 
[[Kategorija:Zdravstvo]]
2.606

urejanj

Navigacijski meni