Muse: Razlika med redakcijama

Jump to navigation Jump to search
dodanih 197 zlogov ,  pred 6 leti
(pravopis)
17. novembra 2015 se je začela njihova največja arenska turneja do sedaj, imenovana ''Drones World Tour,'' ki ima po besedah članov najbolj zahtevno produkcijo, saj vsebuje najnovejšo tehnologijo, med drugim tudi velikanske drone, ki letijo sami s pomočjo senzorjev postavljenih po dvoranah, ter velikanske zavese na katerih se prikazujejo projekcije. Oder je postavljen na sredino arene, tako da obiskovalcem nudi izkušnjo koncerta 360 stopinj, skupini pa omogoča da imajo intimnejši odnos s publiko. Zaradi velikosti produkcije so Muse morali prestaviti nekaj datumov turneje, saj za celotno postavitev in testiranje potrebujejo cel dan.
 
Turneja se je začela s tremi razprodanimi koncerti v Mehiki, v mestu Ciudad de Mexico, po nekajtedenski pavzi pa so jo nadaljevali v ZDA in Kanadi od decembra do vključno 2. februarja 2016. Turneja se je s štirimi razprodanimi koncerti v Parizu nadaljujenadaljevala 26. februarja 2016, potekalapoteka pa bo po Evropi.
 
Poleti se bodo vrnili na krajšo turnejo po evropskih festivalih, med njimi je tudi Glastonbury, na katerem bodo bili glavna točka že tretjič (prvič so bili leta 2004, drugič pa leta 2010).
 
Leta 2016 je bil album Drones nagrajen z Grammyjem, tako je Drones že njihov drug album nagrajen z Grammyjem za najboljši rock album.
Brezimni uporabnik

Navigacijski meni