Uporabniški pogovor:MaNeMeBasat/Arhiv marec 2006: Razlika med redakcijama

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
m Prenoc v arhiv
mBrez povzetka urejanja
 
Vrstica 1: Vrstica 1:
{{welcome2}} --[[Uporabnik:Klemen Kocjancic|Klemen Kocjančič]] ([[Uporabniški pogovor:Klemen Kocjancic|Pogovor]] | [[Uporabniški pogovor:Klemen Kocjancic/Foreign Talk|Talk]]) 09:56, 8 december 2005 (CET)
== Slike ==
== Slike ==
Na žalost so za uporabo slik samo dve možnosti:
Na žalost so za uporabo slik samo dve možnosti:

Trenutna redakcija s časom 16:17, 1. april 2006

Slike[uredi kodo]

Na žalost so za uporabo slik samo dve možnosti:

  • slika je naložena v SLO Wikipedijo
  • slika je v zbirki.

To pomeni, da moraš slike naložiti k nam ali v zbirko. Bi pa bilo dobro da najprej preveriš kaj je že v zbirki. Če se ti ne znajdeš najbolje tam, mi na moji pogovorni strani sporoči nekaj ključnih besed v angleščini (geografska projekcija, imena posameznih najbolj znanih projekcij). Najtežje je (vsaj pri mojem pomanjkljivem znanju angleščine) najti prve povezave, potem pa se da lepo delati ob pomoči pregledno urejenih kategorij. Lep pozdrav. --Janez Novak 07:49, 10 marec 2006 (CET)

Še enkrat sem prečital tvoje vprašanje in sem spoznal da imaš slike ti (verjetno na papirju ali že digitalne) in jih želiš nekam naložiti, tako da bi bile dostopne tudi iz en Wikipedije. Se motim? Potem jih naloži v Zbirko in daj vse v eno kategorijo, ki jo po potrebi odpreš. Če potrebuješ kakršno koli pomoč sem na razpolago. Vsekakor pa je najprej treba preveriti kaj je že v zbirki. --Janez Novak 07:56, 10 marec 2006 (CET)

Hvala za nasvet, sedaj se bom že znašel. --MaNeMeBasat 10:42, 12 marec 2006 (CET)

Balast[uredi kodo]

Misliš na balast v prehrani? Bolj znan balast so razna vlakna v žitaricah (se mi zdi). Bom pogledal in dopolnil ali ta članek ali pa napisal poseben članek (odvisno koliko najdem). Hvala za opozorilo. Nestrpno čakam na projekcije in povezane članke. LP. --Janez Novak 16:15, 12 marec 2006 (CET)

Janez, a ne vidiš, da delam kot zamorc, že par dni, pa je potrebno vse spisati, kar se veže skupaj, pa vedno več in več stvari se odpira, do projekcij še pridem ne --MaNeMeBasat 16:19, 12 marec 2006 (CET)
Kar se tiče pa zgoraj omenjenega, pa imam še eno stvar za dokončati, o tektoniki plošč, potem pride pa zemljemerstvo, elipsoidi in ostalo s tem v zvezi na vrsto. Nerad puščam stvari nedodelane. Pa še odkljukal bi rad to temo. --MaNeMeBasat 11:37, 18 marec 2006 (CET)
Vsak odloča sam kaj bo prej vzel pod prste na tipkovnici. Tudi jaz sem najraje dokončal nejprej neko področje, ki me je zanimalo nato pa se v miru lotil naslednjega. Veliko uspehov! --Janez Novak 11:41, 18 marec 2006 (CET)

Koordinate[uredi kodo]

Na Ferdijevi pogovorni strani sem opazil, da ga svariš pred dvobojem z mano okrog koordinat. Tistega pogovora na neki pogovorni strani jaz nikakor ne smatram kot dvoboj ampak kot kontruktivno izmenjavo menj. Žal mi je če si iz moje diskusije sklepal drugače. Se opravičujem. --Janez Novak 11:26, 18 marec 2006 (CET)

Ne rabim nobenega opravičila, se ni za kaj opravičevati, ker tudi jaz smatram, da sva samo debatirala. Prav pa je, da si prebere, ker je več pogledov, in tam je vsaj nekaj razlage, da bo mislil kaj dela. Lp --MaNeMeBasat 11:32, 18 marec 2006 (CET)