Vtičnik: Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Tine5 (pogovor | prispevki)
Brez povzetka urejanja
 
Klemen Kocjancic (pogovor | prispevki)
Brez povzetka urejanja
Vrstica 1: Vrstica 1:
Dodatni program ([[angleško]] add-in program) je [[datoteka]](datoteka je tudi [[program]]), v kateri so zapisana programska navodila za [[spreminjanje]], [[izboljšanje]] ali [[dopolnjevanje zmožnosti]] [[namenskega programa]]. S tem lahko [[avtorji]] [[dograjujejo programe]] in jih prilagajajo zahtevam [[uporabnikom]] in sledijo novim [[tehnologijam]].
'''Dodatni program''' ([[angleščina|angleško]] ''Add-in program'') je [[datoteka]] (datoteka je tudi [[računalniški program]]), v kateri so zapisana programska navodila za [[spreminjanje]], [[izboljšanje]] ali [[dopolnjevanje zmožnosti]] [[namenski program|namenskega programa]]. S tem lahko avtorji [[dograjujejo programe]] in jih prilagajajo zahtevam [[uporabnik]]om in sledijo novim [[tehnologija]]m.

{{comp-stub}}

[[Kategorija:Računalniški programi]]

Redakcija: 12:59, 27. december 2005

Dodatni program (angleško Add-in program) je datoteka (datoteka je tudi računalniški program), v kateri so zapisana programska navodila za spreminjanje, izboljšanje ali dopolnjevanje zmožnosti namenskega programa. S tem lahko avtorji dograjujejo programe in jih prilagajajo zahtevam uporabnikom in sledijo novim tehnologijam.