Wikipedija:Pod lipo: razlika med redakcijama

Jump to navigation Jump to search
dodanih 330 zlogov ,  pred 10 leti
::Mislim, da je potrebno najprej zajeti sapo. Pred časom se je tudi na zbirki našel nek razgretež, ki je za brisanje označil (hotel označiti) vse slike, na katerih so prepoznavne osebe. Na kvazi pravni podlagi je napisal in dajal datotekam disclaimer: ''All your images with regognisable people have been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether they should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at their entry.''. Kar orng je težil, vse dokler ga niso admini pomnožili z ničlo.
 
::Ugotovitev, da bi morali iz Zbirke pobrisati slike slovenskega parlamenta, bolj sodi v knjigo Frana Milčinskega [[Butalci|o najbolj slavnih slovencihSlovencih]], kot pa pod lipo :) Se pa strinjam s tabo, da naše zakone pišejo veliki umetniki. [[Uporabnik:Ziga|Ziga]] 16:35, 26. avgust 2011 (CEST)
 
:::Bomo videli kako bodo zaključeni prvi predlogi za brisanje, ravno vsaka stavba ni zaščitena, ampak more imeti neko posebno arhitekturno vrednost. MMG tu je [http://toolserver.org/~daniel/WikiSense/CategoryIntersect.php?wikifam=commons.wikimedia.org&basecat=Buildings+in+Slovenia&basedeep=7&mode=ts&templates=delete&go=Scan&format=html&userlang=en seznam predlogov za brisanje slovenskih stavb] (traja kakšno minuto)--[[Uporabnik:Sporti|Sporti]] 20:38, 26. avgust 2011 (CEST)
 
::::MMG: Kdo od naših ima pravzaprav še admin pravice na commons? Ob zadnjem pregledu (ca. pol leta nazaj) je bilo nekaj izbranih slik, ki so zaradi podobnih razlogov bile izbrisane na commons. lp, --[[Uporabnik:Smihael|Miha]] 22:46, 26. avgust 2011 (CEST)
 
Včasih sta bila admina Eleassar in Klemen, kako sta aktivna, ne vem. Najbolj zanimive so slike tipa [[:Slika:Skateboarder.jpg]], kjer so posledice birokratskih ukrepov najbolj bizarne. Zadnjič sem pred cerkvijo v Komendi zasledil zanimiv napis: "molimo za zdravo pamet" :) [[Uporabnik:Ziga|Ziga]] 23:05, 26. avgust 2011 (CEST)

Navigacijski meni