Pojdi na vsebino

Renesmee Cullen: Razlika med redakcijama

odstranjenih 14 zlogov ,  pred 13 leti
m (robot Spreminjanje: es:Renesmee Carlie Cullen)
Edward in Bella se odpeljeta nazaj v Forks in Edward jo skuša prepričati v [[splav]], vendar Bella ni za. Kmalu tudi Edward vzljubi otročička.
 
Bella ob porodu skoraj umre, vendar jo Edward še pravi čas spremeni v vampirko. Rodi deklico, Renesmee Carlie Cullen. Nekaj časa se Bella ne sme pribljižati Renesmee, saj bi jo lahko ogrožala (Renesmee je napol vampir, napol človek). Ko pa jo vidi, ugotovi, da je [[Jacob Black|Jacob]] z Renesmee doživel vtisnjenje - postopek, pri katerem volkodlaki najdejo dušo dvojčico. Vsa besna se komaj premaguje, da ne bi skočila na Jacoba, končno pa ji prekipi, ko Jacob pove, da je Renesmee nadel vzdevek "Nessie" "po [[pošast z Ness LochaNessie|pošasti z Ness Locha]]".
 
Vampirka [[Irina (Somrak)|Irina]] napačno obvesti Volturijeve, da je Renesmee nesmrten otrok (to so vampirji, ki so jih kot otroke spremenili in se nikoli ne postarajo, torej nikoli ne odrastejo ter se ne znajo obvladovati: ko je razsajala [[kuga]] je veliko vampirjev majhne dojenčke spremenilo v vampirje, vendar so to prepovedali). Ko Volturijevi prispejo v Forks, da bi uničili tako Renesmee, kot Cullenove in Bello, pa jim Cullenovi in njihovi prijatelji dokažejo, da Renesmee ni nesmrten otrok. Volturijevi odidejo in Edward in Bella lahko končno zaživita skupaj z Renesmee.
3.607

urejanj