Alen Roj: Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Klemen Kocjancic (pogovor | prispevki)
m Hitro dodajanje kategorije "Slovenski badmintonisti" (z uporabo orodja HotCat)
BenCe (pogovor | prispevki)
m iw, +ktgr
Vrstica 1: Vrstica 1:
{{slog}}
{{slog}}
'''Alen Roj''', *10. november 1992, [[Maribor]], [[Slovenija]]
'''Alen Roj''', [[slovenci|slovenski]] mladinski [[badminton|badmintonist]], *[[10. november]] [[1992]], [[Maribor]], [[Slovenija]].


Je član [[Badminton klub Kungota|Badminton kluba Kungota]] iz [[Zgornje Kungote]], za katerega nastopa v [[Mednarodna badmintonska liga|Mednarodni badmintonski ligi]] (MBL). Z BK Kungota je v sezoni 2007/08 v MBL osvojil 3. mesto. Je aktualni državni prvak do 17 let med posamezniki in državni prvak do 17 let v mešanih dvojicah z [[Urška Polc|Urško Polc]].Nastopa tudi za slovensko mladinsko badmintonsko reprezentanco.
Alen Roj je vrhunski slovenski mladinski [[badmintonist]].


{{DEFAULTSORT:Roj, Alen}}
Igra za [[Badminton klub Kungota]] iz [[Zgornje Kungote]], za katerega nastopa v Mednarodni badmintonski ligi (MBL). Z BK Kungota je v sezoni 2007/08 v MBL osvojil 3. mesto.
[[Kategorija:Slovenski badmintonisti]]
[[Kategorija:Rojeni leta 1992]]


{{sportnik-stub}}
Alen Roj je aktualni državni prvak do 17 let med posamezniki in državni prvak do 17 let v mešanih dvojicah z [[Urško Polc]].

Nastopa tudi za slovensko mladinsko badmintonsko reprezentanco.

[[Kategorija:Slovenski badmintonisti]]

Redakcija: 14:40, 16. april 2009

Alen Roj, slovenski mladinski badmintonist, *10. november 1992, Maribor, Slovenija.

Je član Badminton kluba Kungota iz Zgornje Kungote, za katerega nastopa v Mednarodni badmintonski ligi (MBL). Z BK Kungota je v sezoni 2007/08 v MBL osvojil 3. mesto. Je aktualni državni prvak do 17 let med posamezniki in državni prvak do 17 let v mešanih dvojicah z Urško Polc.Nastopa tudi za slovensko mladinsko badmintonsko reprezentanco.