Žurnal24: Razlika med redakcijama

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Izbrisana vsebina Dodana vsebina
Nova stran: Časopis '''Žurnal24''' [http://www.zurnal24.si] je eden vodilnih dnevnih časnikov v Sloveniji, katerega naklada se giblje nad 100.000 izvodov (januar 2008). Izhaja v petih regionalnih...
 
Tone (pogovor | prispevki)
malo počistil
Vrstica 1: Vrstica 1:
Časopis '''Žurnal24''' [http://www.zurnal24.si] je eden vodilnih dnevnih časnikov v Sloveniji, katerega naklada se giblje nad 100.000 izvodov (januar 2008). Izhaja v petih regionalnih izvodih: Ljubljana, Primorska, Štajerska, Gorenjska in Dolenjska. Je brezplačen, distribuira pa se z razdeljevanjem, preko časopisnih stojal, ki so postavljena na vseh bolj prehodnih točkah večjih slovenskih mest, in preko posebnih torb, obešenih v sredstvih javnega prevoza.
'''Žurnal24''' je eden dnevnih časnikov v Sloveniji, katerega naklada se giblje nad 100.000 izvodov (januar 2008). Izhaja v petih regionalnih izvodih: Ljubljana, Primorska, Štajerska, Gorenjska in Dolenjska. Je brezplačen, distribuira pa se z razdeljevanjem, preko časopisnih stojal, ki so postavljena na vseh bolj prehodnih točkah večjih slovenskih mest, in preko posebnih torb, obešenih v sredstvih javnega prevoza.


Izdaja ga podjetje Žurnal media, d. o. o., 100 % hčerinsko podjetje podjetja Styria Media International AG.
Izdaja ga podjetje Žurnal media, d. o. o., 100 % hčerinsko podjetje podjetja Styria Media International AG.


Multimedijsko je Žurnal24 prisoten tudi na spletu s svojim spletnim portalom '''zurnal24.si''' [http://www.zurnal24.si]. S 25 spletnimi novinarji deluje od septembra 2007.


== Zunanje povezave ==
Multimedijsko je Žurnal24 prisoten tudi na spletu s svojim spletnim portalom '''zurnal24.si''' [http://www.zurnal24.si]. S 25 spletnimi novinarji deluje od septembra 2007 in poleg najbolj aktualnih novic v državi ponuja tudi obsežno paleto informacij s športa, zabave, življenjskega stila in sodobnih video novic ter blogov. Spletni portal Žurnala24 je zasnovan kot interaktivni informativno-zabavni portal, namenjen širokemu krogu uporabnikov.
[http://www.zurnal24.si]

[[Kategorija:Slovenski časopisi]]

Redakcija: 21:59, 7. januar 2008

Žurnal24 je eden dnevnih časnikov v Sloveniji, katerega naklada se giblje nad 100.000 izvodov (januar 2008). Izhaja v petih regionalnih izvodih: Ljubljana, Primorska, Štajerska, Gorenjska in Dolenjska. Je brezplačen, distribuira pa se z razdeljevanjem, preko časopisnih stojal, ki so postavljena na vseh bolj prehodnih točkah večjih slovenskih mest, in preko posebnih torb, obešenih v sredstvih javnega prevoza.

Izdaja ga podjetje Žurnal media, d. o. o., 100 % hčerinsko podjetje podjetja Styria Media International AG.

Multimedijsko je Žurnal24 prisoten tudi na spletu s svojim spletnim portalom zurnal24.si [1]. S 25 spletnimi novinarji deluje od septembra 2007.

Zunanje povezave

[2]