Pogovor o predlogi:Welcome2

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Roman kaj misliš o taki dobrodošlici? Osebno še vedno mislim, da bi tvoj robot z našimi različnimi osebnimi dobrodošlicami bolje opravil to nalogo. --Igor 13:05, 25 feb. 2005 (CET)

Menim, da je preveč neosebna, da bi jo sporočal novincem. Avtomatizirana dobrodošlica - le kakšna dobrodošlica je to? Kdo je vesel, da se je novi uporabnik pridružil - človek ali avtomatika? --romanm (pogovor) 13:43, 25 feb. 2005 (CET)

A taka (Welcome2) se ti pa zdi osebna? Tam bi lahko vsaj zložili naključne, ki bi jih sestavili osebno, s podpisom vred. Menim, da je lahko tudi avtomatika umetnost. --Igor 13:53, 25 feb. 2005 (CET)

Morda sem v tem pogledu malo nazadnjaški, ampak vse, kar človek ne bi vsakič tipkal, se mi zdi preveč šablonsko, da bi bil novinec tega vesel. Zakaj potem ne bi spremenili kar programja, da "pozdravlja" novince samo od sebe? Verjetno zato, ker ima dobrodošlica poleg tehničnih napotkov tudi človeško plat; da je nekdo (seveda človek) opazil, da je nekdo začel sodelovati, morda še s kratkim komentarjem njegovih dosedanjih poskusov ipd. Posebne škode verjetno ne bo tudi, če novince pozdravljamo z različnimi pozdravi - če kdo meni, da je škatla primerna, naj mu prilepi to, če pa kdo skupaj spravi par prijaznih besed, toliko (PMSM) bolje. --romanm (pogovor) 14:03, 25 feb. 2005 (CET)

Osebno bi iz pozdrava odstranil tisto o podpisu, saj že piše na smernicah, na katere je novinec napoten preko uvoda. Zdi se mi pač preveč teksta. Pozdravljam angleški pozdrav spodaj, saj imamo veliko registriranih uporabnikov sl0. --Tone 18:04, 5 oktober 2005 (CEST)

Podpis je stvar na katero največkrat opozarjamo novince! --AndrejJ 18:06, 5 oktober 2005 (CEST)
Hja, res je. No, saj ni spet tako veliko teksta... LP --Tone 18:07, 5 oktober 2005 (CEST)

Popravek[uredi kodo]

Malo prej sem popravil iz peskovniku na peskovniku.Torej sem dodal Uporabnik: . --PIHNER 20:07, 23 januar 2006 (CET)



Pozdravi[uredi kodo]

Katera je sedaj privzeta predloga za pozdrave? Vidim jih vsaj tri:

Aja, že vidim. Spodnji dve sta, prva za neprijavljene uporabnike, druga pa za uporabnike, ki verjetno ne govorijo slovensko. Se opravičujem. --xJaM 22:08, 7. maj 2011 (CEST)[odgovori]