Pogovor o predlogi:Skopiraj v Wikislovar

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Verjetno je smiselno, da so imena predlog enaka kot v en:!? --AndrejJ 23:00, 19 avgust 2005 (CEST)

Strinjam se. Na ta način lahko prispevajo tudi tujci, ki slabo znajo slovenščino (npr. {{NowCommons}}, {{stub}}, {{PD}}, {{wikify}}), pa še učiti se nam ne bo treba slovenskih. Ker gre za oznake, ki v besedilu na strani niso vidne, če jih ravno ne urejaš (zelo podobno kot HTML), se mi to ne zdi nič slabega. --romanm (pogovor) 23:07, 19 avgust 2005 (CEST)

Citat: "Wikipedija ni slovar, pač pa je prosti slovar Wikislovar." Ne razumem tega. LP --Bojan PLOJ 11:13, 25 februar 2006 (CET)

Ja marsikaj na SLO Wikipediji je nerazumljivo. Nekaj časa sem spremljal kaj se dogaja na SLO Wiki slovarju, pa je bil čisti obup. Samo prevodi slovenskih besed v angleščino (kdo pa bo tako orodje, z pomankljivimi vnosi uporabljal?). Na de in en imajo marsikaj več o besedi. Ravnokar sem brisal oznako za premik v slovar za geslo Janičarji. Po mojem mneju spodobna škrbina, boljša od marsikatere druge. Pa glede na Jurija Kozjaka, Aškerčevo pšesem in šer marsikaj lahko tu preje pričakujemo dopolnitve kot pa marsikje drugje. Pa jaz samo stalno nekaj nergam. --Janez Novak 11:43, 25 februar 2006 (CET)
Bojan, ta stavek naj bi pomenil, da (a) Wikipedija ni slovar in (b) da pa res obstaja prosti slovar in temu se reče Wikislovar. --romanm (pogovor) 13:27, 25 februar 2006 (CET)