Pogovor o predlogi:Infopolje Vojaška osebnost

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Potrebujem pomoč pri izdelavi/obdelavi te predloge. 1.) Ozadje glavnih okenc bi zamenjal rad iz belega na "lemonchiffon". 2.) pri kategorijah "Enota (položaj)", "Napredovanja" in "Odlikovanja" bi rad možnost večih vrstic (npr. da lahko vstavim v dve vrsti dva napredovanja, tri odlikovanja in 5 enot). Ali je to možno? MMG. Sam sem uporabil rumeno barvo, ker je te barve že {bio-stub}; ali bi bila bolj primerna zelena kombinacija? LP, --Klemen Kocjancic 14:16, 11 jan. 2005 (CET)

Jani, hvala za pomoč. Kaj pa druga stvar: pri kategorijah "Enota (položaj)", "Napredovanja" in "Odlikovanja" bi rad možnost večih vrstic (npr. da lahko vstavim v dve vrsti dva napredovanja, tri odlikovanja in 5 enot)? Ali naj rajši pustim samo en {{}} in potem dodajam? Lp, --Klemen Kocjancic 19:44, 13 jan. 2005 (CET)

  • {{{datum}}} je trikrat enak - potrebno preimenovati, prav tako {{{kraj}}}, ker rojen nisem na Marsu :-).
  • ali z ukazom <br> ne gre v več vrstic? Sicer ne razumem najbolje želje.. --xJaM 19:53, 13 jan. 2005 (CET)

OK, npr. pri rubriki "Enota" hočem imeti možnost, da dodam več kot eno vrstico (če je seveda vojak bil v večih enotah). Zaradi tega potrebujem toliko ukazov v predlogi, kot bi bilo različnih enot. Rad bi, da v predlogo vstavim le en ukaz, ki pa omogoča možnost vpisa večih vrstic, ki bi bile prav tako urejene, kot če bi imel ukaz za vsako vrstico posebaj. LP, --Klemen Kocjancic 20:11, 13 jan. 2005 (CET)

Sicer je ena možnost, da narediš pač toliko rubrik (kolikor jih približno v povprečju pričakuješ) {{{enota}}}, {{{enota1}}}, {{{enota2}}}, ..., vendar kolikor razumem te predloge niso tako 'pametne', da bi jim lahko nastavljal dinamično dolžino. Tudi, če ukaza ne izpolniš, se vseeno prikaže tako kot v sedanji različici predloge, kjer še nisem mrtev.. Kaj pa če kar z <br> narediš rubrike - ali to ni sprejemljivo - sem naredil primer, pa ne deluje v redu. Drugače trenutno nimam drugih idej.

Morda imajo predloge možnost npr. |enota10=do_not_show (ne prikaži) ali kaj podobnega in jih potem ne prikazuje. To bi pa rešilo stvar, (če seveda obstaja ta možnost). Bom pogledal malo še na meta. --xJaM 20:29, 13 jan. 2005 (CET)

Vseeno hvala za pomoč. Ni se potrebno obremenjevati. Bom spremenil predlogo tako, da bom v njo vključil le zadnji čin in enoto, odlikovanja pa odstranil v članek. LP, --Klemen Kocjancic 20:47, 13 jan. 2005 (CET)
V redu. Sem pogledal še na pogovorne strani na en:, pa ne govorijo nič o takšnih argumentih. Govorijo le o oblikah. Drugače pa pravijo, če ni podatka za ukaz, se pusti prazen - seveda ga sistem v vsakem primeru tudi izpiše. Primer je npr. naš Janez Vajkard Valvasor. Škoda, da ni sistem še malo bolj fleksibilen, sicer pa je že v veliki meri, in kaj še hočemo, ali ne... --xJaM 20:52, 13 jan. 2005 (CET)
OK, zadnja prošnja (za to predlogo ;)). Hotel sem sam popraviti ukaz (((opombe))), tako, da bi bil razgrnjen čez vse 3 stolpce in ne čez enega kot zdaj (glej James L. Jones). Zgleda grdo in zasede veliko prostora. LP,
Zadnji colspan je moral biti ="3" namesto ="1". Upam, da je to to. Poskusil sem tudi s predlogo v predlogi, pa ne deluje. Predloga zunaj predloge prikaže lepo, znotraj pa ne. --xJaM 21:57, 13 jan. 2005 (CET)