Pogovor o predlogi:FRA

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Tole ne dela tako, kot bi želel. V en so naredili poenostavitev za vse predstavitve držav, lahko bi prekopirali ker je praktično. Ima kdo čas? --Tone 22:30, 6 oktober 2005 (CEST)

Tu je napisano, kaj je vse treba narediti (podpredloge, ukazi,...). lP, --Klemen Kocjančič 22:48, 6 oktober 2005 (CEST)

Angleškega sistema ne moremo povsem prekopirati, ker se oni zanašajo, da je npr. ime države »Czech Republic«, zastava pa je potem »Flag of Czech Republic.svg«. Pri nas je ime države slovensko, ime slike z zastavo pa je angleško. Predlagam, da naredimo vse zelo preprosto, tako da bomo razumeli, ne da bi se morali poglabljati. Če bomo znali kdaj bolje in če bo treba, bomo že popravili. Bom nekaj (preprostega) načaral. --romanm (pogovor) 00:23, 8 oktober 2005 (CEST)

Hvala za pomoč. Teli templati bojo še uporabni. Ostale bomo pa sproti generirali. LP --Tone 00:52, 8 oktober 2005 (CEST)
Da, idejo sem iz en: pobral že pri članku o Arabski ligi. Pride prav od košarkaških prvenstev do Evrovizije. No, nekaj sem jih naredil, ostale pa kdaj pozneje, zdajle moram še malo počistiti svoje nepreverjene slike. --romanm (pogovor) 01:03, 8 oktober 2005 (CEST)