Pogovor o predlogi:Škrbina-zrakoplov

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ali bi se dalo zamenjati sliko, ker se na tej pri tej velikosti v škrbini bolj težko razloči letalno pripravo? Mogoče nekaj bolj jasnega (in sodobnega)? LP, --Klemen Kocjančič 08:29, 8 maj 2005 (CEST)

Vsekakor lahko. Saj poznaš načelo popravi~. Morda kakšna Lilienthalova naprava (morda tale), ali letalo Flyer I/Kitty Hawk bratov Wright, ali pa celo Rusjanova Eda. Možnosti je veliko, ni pa rečeno, da je sodobna. Lahko je tudi kaj iz prihodnosti, na primer. Fino bi tudi bilo, če bi znal sistem iz Commons-a naključno izbirati slikice. Morda pa zna - le pripraviti ga je treba... Ali pa je to že 'kompliciranje'. Lahko tudi naredimo animiran 'gif' ipd. Ti kar zamenjaj. Lahko pa tudi glasujemo kaj nas npr. (od razpoložljivih virov) najbolj asociira na zrakoplov/letalno pripravo ('stroj')/... - (tudi to je verjetno kompliciranje in tratenje časa v tem primeru). Upam tudi, da razumeš zakaj sem naredil to novo kategorijo, saj je veliko že pod kategorijo o orožjih. Tako je lažje najti, kaj je že narejeno, od tistega kar še ni. Moram pa priznati, da sem se kar lovil, da sem jo sestavil, saj ima en: še naprej deljeno: »aviation«, pa to. Kdo lahko še naprej 'precizira' za letala posebej, mislim pa, da bo za prvo silo dovolj. God speed. --xJaM 18:00, 9 maj 2005 (CEST)

Glede slik in predlog raje prej vprašam, ker so to takoj pozna na večih člankih. Glede ustvarjanja novih kategorij in predlog pa jaz nimam nobenih problemov. ;-) Isto bi lahko npr. naredili za vesoljska plovila in ladje. LP, --Klemen Kocjančič 18:10, 9 maj 2005 (CEST)