Pogovor:Triglavski narodni park

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Lander čestitam za fotografije! Še vprašanje: ali so fotografije naknadno obrezane, ali imaš fotoaparat, ki ti izdela panoramske posnetke? --Igor 12:29, 18 jan. 2005 (CET)

Ali je to škrbina? Mislim da smo z oznako "šrbina" preradodarni. Ta členek dokaj dobro opisuje kaj je in kaj je v Triglavsem narodnem parku. Seveda se da o tem (kot o vsaki temi) napisati še marsikaj, ampak nekje je meja za "za začetek dovolj, če bo kdo dopolnil bo tudi brez oznake škrbina". Večina omenjenih zanimivosti zasluži svoje članke, vendar ne v tem, ampak v samostojnih (povezava "Glej tudi").

Namreč PMGP je tako označevanje škrbin za nove Wikipediste "zelo škodljivo". Kaj bo nekdo, ki bi nekaj napisal o nečem mislil, če vidi da ta članek ne zadošča našim minimalnim kriterijem? Obupal bo in poslal k vragu nadaljno delo. Janez Novak 12:33, 18 jan. 2005 (CET)

Landser je šele zdaj dodal opis, kaj sploh je TNP (razlog, zakaj sem dodal škrbino, članek ni dober, če nima osnovnega opisa, o čem sploh govori), pri čemer ni odstranil škrbino. Drugi razlog, da ljudje ne želijo sodelovati na Wiki, je tudi odnos nekaterih uporabnikov. lP, --Klemen Kocjancic 12:45, 18 jan. 2005 (CET)

Uporabljam fotoaparat s fisheye objektivom ali širokokotni objektiv. Ko predstavim kot fotografijo izgleda kot panorama, drugače pa je prostorska slika (VRML+GIS). Še to ... Wikipedije do včeraj niti pozanal nisem dobro, čeprav sem jo prej že videl (se še malo lovim, oz. zadeva na mojih računalnikih ne deluje čisto dobro (PC, Mac), vsaj pri vnašanju podatkov... Škoda, da je leta 1996 ko sem začel s svojo spletno stranjo (www.burger.si[1]) še ni bilo...

Še vprašanje: skice - zemljevide rišem sam, pa me zanima, ali je bila skica TNP preslaba ali je bilo mišjeno, da je bila od kod vzeta? Bila je namreč odstranjena

Boštjan Burger 16:04, 18 jan. 2005 (CET)

Skica TNP nikakor ni bila slaba. Prav nasprotno, celo odlična je. Ne vem zakaj jo je Matija odstranil. Morda je le urejal slog, pa je nato pozabil nanjo. Morda je tudi mislil, da ni objavljena z dovoljenjem avtorja - torej tebe. Zemljevidi v slovenskem jeziku so nadvse zaželjeni, ker jih nimamo na pretek. Morda lahko na njeni strani dodaš eno od oznak licenc, da bodo uporabniki vedeli, da slika ni brez dovoljenj prekopirana od kod. --xJaM 16:29, 18 jan. 2005 (CET)

Začnite razpravo o temi Triglavski narodni park

Začnite razpravo