Pogovor:Sunkovni laser

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Did You Know Vnos iz članka Sunkovni laser je bil predstavljen na Glavni strani Wikipedije v razdelku »Ste vedeli, da ...?« 31. maj 2010. Vnos se je glasil:
Wikipedia


Ce to bere kdo z dovoljenjem za dodajanje slik, bi ga prosil da jih nalozi na stran. Slike se nahajajo na http://wiki.fmf.uni-lj.si/wiki/Sunkovni_laser od koder se jih lahko prenese. Originali so na nemski wikipediji pod geslom pulslaser in na angleski pod geslo q-switching. jaz sem jih le prevedel v slovenscino

Hvala—-Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Zvezdogled (pogovorprispevki) 26. 5. 2010.

V omenjenih člankih (pulslaser na DE in q-switching na ENG) ni nobenih slik. Dve podobnega opisa sem našel na wikimedijini zbirki, nisem prepričan, če sta pravi. Prosim, preveri. Za trejo pa ne vem, v kateri wikipediji je, če sploh je. Slika mora biti na wikipedijenm strežniku, da se lahko vnese v članek. Slike z drugih spletišč niso za uporabo. M۞Zaplotnik(prispevki) 20:15, 26. maj 2010 (CEST)

se opravicujem za napacne linke. v mislih sem imel te: http://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Qswitch.png , http://en.wikipedia.org/wiki/File:Modelock-1.png in http://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Modelocking.svg

Vseeno sta sliki dobri.

Hvala za pomoč. Zvezdogled

Sem popravil prvo sliko v Qswitch.png (prejšnja ni bila prava) in naložil še tretjo, torej Modelocking.svg. Sem si ogledal taisti članek na vašem wikiju (http://wiki.fmf.uni-lj.si/) in videl, da ste napise v slikah poslovenili. Super bi bilo, če bi lahko imeli slike s slovenskimi prevodi tudi v wikipediji, samo težava je v tem, da ne vem za ime prevajalca, brez tega si pa slik ne upam naložiti na wikipedijo. M۞Zaplotnik(prispevki) 10:10, 27. maj 2010 (CEST)

slike, na strani http://wiki.fmf.uni-lj.si/wiki/Sunkovni_laser, sem prevedel Simon Kaučič. Uporabnik:Zvezdogled

Sem naložil slovenske variante. lp, M۞Zaplotnik(prispevki) 20:33, 30. maj 2010 (CEST)