Pogovor:Neubogljivi Speedy

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Janez, članek je v nekaterih odsekih sedaj bolj razumljiv samo zakaj si odstranil toliko vsebine od razmer, ki so bile opisane do obrazložitve problema. Kolikor se spomnim (spet nimam knjige) v tem poglavju ni bilo govora o robotu, ki je veroval v električni generator. lp, --Miha 13:28, 14 junij 2007 (CEST)

Kje pa piše da je to zgodba o novem verovanju? To je naslednja, ki jo sedaj obdelujem (za začetek v Besedi - Wordu). Vsebino pa sem skrajšal, ker ni bistveno kaj je prepeval, bistveno je da se mu je "sfecljalo" in zakaj. Tudi vsa "tehnologija" lovljenja ni pomembna. --Janez Novak 13:34, 14 junij 2007 (CEST)

Sem opazil nove članke, bom dodal še malo popravkov, infopolja in interwikije. V Wordu najverjetneje pišeš zaradi črkovalnika, jaz pa ti toplo priporočam Firefox 2, ki ima prav tako vgrajen črkovalnik, pa še hitrejši je. lp, --Miha 08:50, 15 junij 2007 (CEST)

V Wordu delam predvsem zaradi tega, da s shranjevanjem ne naberem ogromno verzij in zaradi shranjenih standardnih tekstov. --Janez Novak 11:26, 15 junij 2007 (CEST)