Pogovor:Les

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Viquibola 1000.png To je eden izmed člankov, ki bi jih morala imeti vsaka Wikipedija, spada v sklop WikiProjekta 1000 nujnih. Za smernice glejte strani projekta in Wikipedija:Urejanje strani.
40% pie chart.svg
Po številu znakov je to članek.


Pozdravljeni. Menim, da lahko spletni portal lesenaokna.com povežemo na podstran Les. Na tem portalu pišemo in spodbujamo uporabo lesa za stabno pohištvo, s poudarkom na ekološkem vidiku lesa, ki je največje naravno bogastvo Slovenije. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Egejec (pogovorprispevki) 10:54, 12. februar 2014‎.

Oprosti, ampak ne strinjam se. Za začetek je portal preozko usmerjen. Članek les je namenjen obravnavi tega materiala v najširšem smislu, od biologije do tehnologije in prakse uporabe, portal pa je namenjen samo enem zelo ozkem vidiku uporabe. Wikipedija ni spletni imenik za vse možne povezave do posredno povezanih tematik. Za tukajšnje dogovore o zunanjih povezavah glej Wikipedija:Zunanje povezave in Wikipedija:Smetenje. Še posebej povezava ne spada med vire, saj portal ni bil uporabljen kot vir za podatke v članku, niti ne velja za zanesljiv vir po wikipedijskih standardih. — Yerpo Ha? 11:03, 12. februar 2014 (CET)