Pogovor:Industrija motornih vozil Novo mesto

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
(Preusmerjeno s strani Pogovor:Industrija motornih vozil)

Predlagam, da se ta članek označi za škrbino, saj v njem manjka veliko podatkov o zgodovini podjetja, nekaj sumljivih pa je treba preveriti ali celo popraviti. Poleg tega je zelo narobe, da v slovenščini delujoče podjetje Revoz nima svojega članka, ima ga pa v angleščini, francoščini, nemščini in španščini. Podobno velja za Adria Mobil, ki je tudi izšla iz IMV, povsem zamolčani pa sta manj znani podjetji TPV in (uničeni) TOM, ki sta tudi zrasli iz IMV. Dele zgodovine IMV bom poskusil dopolniti v doglednem času. Za urejanje novih člankov (Revoz, Adria Mobil, TPV) pa bom verjetno potreboval pomoč starih mačkov. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:89.143.175.66 (pogovorprispevki) 10:26, 29. januar 2015‎.

Toplo vabljen k pisanju, le zanesljive, neodvisne vire prosim navajaj za podatke, pri tehničnih podrobnostih pa bomo že pomagali. — Yerpo Ha? 10:55, 29. januar 2015 (CET)[odgovori]
To sem jaz, isti človek s čisto svežim Wiki vzdevkom. Zdelo se mi je, da mi bo koristil pri pogovorih in urejanju. Glavni vir mi bo precej obsežna knjiga o IMV in nekaj njihovih starih slik, kakšno zadevo bom pa poskusil najti še drugje.