Pogovor:Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

rad bi vstavil sliko. kako to naredim? http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:FERI_tloris.jpg CaqKa 13:58, 12 februar 2006 (CET)

ok sliko sem vstavil. imena laboratorijev sem pa direktno kopiral iz naših strani, tako da nevem zakaj bi imena bila napačna. prosil bi če kdo pove kak lahko nek tak okvirček na desni naredim kot je tukaj: http://www.e-student.si/index.php/FRI:UNI:Linearna_Algebra pa da bi noter napisal da je šola na Smetanovi ulici 17 pa kdaj so uradne ure referata pa kdo je dekan pa tak? --Danilo CaqKa Majhenič 10:17, 13 februar 2006 (CET)

Sliko si vstavil, četudi ne sodi sem. Ali nas zdaj čaka še lokalni telefonski imenik? --AndrejJ (pog., prisp.) 11:37, 13 februar 2006 (CET)
Zakaj slika ne bi sodila sem? prosim razloži --Danilo CaqKa Majhenič 16:27, 14 februar 2006 (CET)

Mislim, da bi lahko dali gor tudi logotip Univerza v Ljubljani, če je že tako. Logotipov je vedno več (podjetja, avtomobili; narediti bo treba predlogo enkrat). lp., --Ziga 11:48, 13 februar 2006 (CET)

spreminjanje podakov pod točko organiziranost fakultete[uredi kodo]

Spoštovani soavtorji strani o FERI-ju, posebej g. Majhenič.

Organiziranost fakultete: zaenkrat še zmeraj velja statu UM iz leta 2004 (uradni list RS 2004, št.115, str. 13680) ki navaja celo 10 inštitutov!

V praksi se je letos inštitut za telekomunikacije združil z inštitutom za elektroniko - OK, to sicer še ni prišlo v uradni list - ampak a ni to ena izmed prednosti wikipedie, da lahko podajamo realno stanje in ne zgolj stanja izpred n let (kolikor pač traja, da se dokument kot je statut univerze sprejme na vladi RS in objavi v UL)

Inštitut za elektrotehniko in računalništvo pa ni bil nikoli ukinjen (in je po govoricah sodeč tik pred tem, da ga "reanimirajo").

Zraven tega je bil iz wikipedie odstranjen novo ustanovljeni laboratorij na inštitutu za računalništvo - Laboratorij za programirne metodologije (vodja izr. prof. Mernik). Čemu ?

Vir za moje podatke je poročilo o raziskovlani dejavnosti na FERI v letu 2005 (za 2006 bo izdan apr.2007) ter sprotni dogodki na fakulteti. Tudi vrstni red laboratorijev je vezan na vrstni red v poročilu.

Vir informacij o združitvi inštituta za telekomunikacije in inštituta za elektroniko: http://www.uni-mb.si/dokument.aspx?id=10763

PS: ja, sem prebral "Ne dodajajte besedila, če nočete, da se neusmiljeno ureja in prosto razširja". Problem je v tem, da se v praksi velikokrat zatečem k podatkom na wikipedii in močno upam, da so kredibilni in točni...