Pogovor:Cistična fibroza

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Medicina (ocenjeno kot razreda C in velike pomembnosti)
ikona wikiprojektaTa članek spada v delokrog WikiProjekta Medicina, ki priporoča, da so biomedicinske informacije v vseh člankih podprte z zanesljivimi medicinskimi viri. Za podrobnosti obiščite projektno stran ali postavite vprašanje na Pogovor o Wikipediji:WikiProjekt Medicina.
C Ta članek je bil ocenjen kot razreda C po lestvici kakovosti projekta.
 Zelo  Ta članek je bil ocenjen kot velike pomembnosti po lestvici ocenjevanja pomembnosti.
 

Slogovni popravki[uredi kodo]

Da bo članek zadostoval slogovnim smernicam Wikipedije, ga bo treba urediti.Urediti ga je potrebno zaradi naslednjega razloga: manjkajo notranje povezave.

Članek sem sedaj notranje povezal.Link na članek sem poslal tudi drugim ljudem v društvu, ki ga bodo sedaj natančneje prebrali in kaj dodali ali popravili. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Gibalec (pogovorprispevki) 14:26, 7. avgust 2009.

Sem umaknil oznako {{slog}} --Yerpo Ha? 14:32, 7. avgust 2009 (CEST)[odgovori]

Ker članek urejujem(o) po malem, je njegova zgodovina strani zelo dolga, tako da jo lahko administratorji (morda na njenem vmesnem delu) skrajšate, če bo potem boljše. hvala. Gibalec 29. januar 2010

Z zgodovino strani se ne obremenjujte, nobenega problema ni zaradi množice popravkov. Administratorji je niti nimamo možnosti "popravljat". Prosim samo, če se urejevalci prijavijo in manjše spremembe označujejo kot "manjše urejanje" v okencu pod povzetkom urejanja, ki ga naj prav tako izpolnijo (ni treba pisat celih romanov tam spodaj, samo kratek povzetek v stilu "+povezava" ali kaj podobnega). To najbolj pripomore k preglednosti. — Yerpo Ha? 08:25, 29. januar 2010 (CET)[odgovori]