Pogovor:Anton Tomaž Linhart

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Slovenska mladinska književnost  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenska mladinska književnost, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenska mladinska književnost v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 
WikiProjekt Slovenska literarna veda  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenska literarna veda, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenska literarna veda v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Ker se lotevam slovenskih literatov, prosim pustite stran tu kjer je in tako kot je. Ker se piše na "L" bo moral nekaj časa počakati na dodatno obdelavo! Trubar bo čakal še dal časa. Janez Novak 12:20, 28 nov 2004 (CET)

Predvsem pa ne razumeme zakaj je predlagan za brisanje. Delo (po navedkih na koncu) izgleda kot neka seminarska naloga. Ali se slučajno ve, da tisti, ki jo je dal v Wikipedijo ni isti kot avtor?Janez Novak 14:08, 28 nov 2004 (CET)

Vprašanje mora biti ravno obratno: ali se ve, da avtor dovoljuje objavo? Če samo domnevamo, da je vse v redu, to ni dovolj. --romanm (pogovor) 14:54, 28 nov 2004 (CET)

ki mate kakšne obnove