Pogovor:Aak

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

No ja pravi se je oglasil. --Janez Novak 13:08, 20 marec 2006 (CET)

Daj, tole si popolnoma prepisal iz leksikona. Razen seveda, če je tvoja slovnica na takem nivoju, da uporabljaš nepopolne povedi. Vsi vemo, da je tvoj pravopis na stopnji prvošolčka,..., tako da se ne bi čudil. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:10, 20 marec 2006 (CET)

Prosim brez osebnih napadov Klemen! --Janez Novak 13:13, 20 marec 2006 (CET)

Ma nemoj. Kaj pa izjave v obliki "Armadna skupina gazi naprej", "Klemen strelja z Maximom", "Anonimneži naj odjrebehjo" (op.KK njegov tipični zapis), to pa seveda niso osebni napadi. Da ne govorimo o množici rasističnih, ksenofobičnih,... izjav, ki jih imaš o drugih... Seveda, to tudi ni nič. Zanimivo je, da sploh ne zanikaš, da so tvoji vnosi copyvio. A kot kaže zate pravila ne veljajo.... LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:26, 20 marec 2006 (CET)

Imata vidva kakšne karmične povezave?? --Ziga 13:34, 20 marec 2006 (CET)


Izgeleda da poleg zakonov o ohranitvi mase in energije na Wikipediji obstaja še zakon o ohranitvi osebnih napadov. Ko sem jih jaz opustil jih je prevzel Klemen. --Janez Novak 13:38, 20 marec 2006 (CET)
Opustil si osebne napade? Zdaj že lažemo, poleg skleroze in drugih stvari. Izjava pred dvema dnevoma. Ja, Žiga, saj vidiš, da Janez ima malo čudne pojme, kaj je osebni napad. Medtem ko ga drugi ne smejo žaliti na njegovem pedistalu, on seveda lahko "podaja svoje mnenje". Vračam milo za drago... In seveda je potrdil, da dodaja copyvio prispevke, a to ga seveda tudi ne moti. Ker je seveda to "On". Anarhist. Nad pravili. Pod mizo. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 13:43, 20 marec 2006 (CET)
Ta diskusija postaja utrujajoča in brez vidnega možnega rezultata.
Odločno zastopam še vedno mneje, da tisti ki nimajo predstavitvene strani pri kakršnem koli glasovanju nimajo kaj početi. Ali je izraz "odjebejo" primeren ali ne se bi dalo diskutirati. Vendar je pomanjkanje predstavitvene strani znamenje neolike (spodobi se da se vsakdo v neki skupini predstavi, seveda pa to ni nujno) in če taki sodelavci nimajo jasnih osnovnih pravil olike, tudi ne zaslužijo izredno prefinjenih metod komuniciranja.
Članke pa vsi pišemo po nekih virih, jih predelamo in kombiniramo več virov. Kot sem napisal "Pod lipo" sem poskusil, ko sem videl koliko je dela in kakšen je rezultat sem nehal. Po dveh škrbinah. --Janez Novak 14:15, 20 marec 2006 (CET)


Silence is golden.
--Ziga 10:42, 22 marec 2006 (CET)

interwiki[uredi kodo]

at least some interwikis are wrong. en/it is about music, nl/de about the ship. Could someone take a look? Effeietsanders 13:53, 31. julij 2008 (CEST)