Pogovor:Železniška postaja Črnomelj

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Klemen če se že ukvarjaš z ajzenponom vzemi v roke vsaj želežniški voszni red. --Janez Novak 15:55, 21 maj 2006 (CEST)

Če že komentiraš, uporabljaj slovenščino in preberi ti vir. Tisto nista postaji, ampak postajališče. Je razlika. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 16:05, 21 maj 2006 (CEST)

Spletni želežniški vozni red ne ločuje postaj in postajališč, pa tudi potniki praviloma ne. Razlika je predvsem v storitvah. Pa delaj kar hočeš. --Janez Novak 16:23, 21 maj 2006 (CEST)

Ja, jaz razlikujem, ker tudi same SŽ razlikujejo. Če pa ti ne, pa ni moj problem. In predno ti govoriš drugim o preverljivosti trditev, rajše pometi pred svojim pragom, saj ti dodajaš netočne trditve in ne drugi. Torej ne govori, da podatki ne držijo, če ti ne razlikuješ med jabolki in hruškami. Potem tudi ne razlikuješ med avtobusnim postajališčem in avtobusno postajo??? LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 16:36, 21 maj 2006 (CEST)

Če se želi nekdo poljati z vlakom ali avtobusom je dokaj irelevantno ali je nekje postaja ali postajališče - razen če želi posebne storitve. Glede tega ali na postaji oziroma postajkališču ustavlja vlak ali avtobus pa (če ne veš na pamet) itak potrebno pogledati v vozni red. Če bo kdo z našo Wikipedijo skušal ugotoviti ali skozi kakšn kraj vozi vlak pa bo dobil pomanjklivo informacijo. --Janez Novak 16:45, 21 maj 2006 (CEST)

Ni govora o tvojim (ne)razlikovanju med posameznimi objekti, kot bolj o tvojem neprestanem vtikanju v članke, ki jih začnem in naknadno spreminjanje vsebine z netočnimi podatki. MMG če bo kdo iskal železniški red, bo iskal na spletišču SŽ in ne tu. V članku so izrecno omenjene postaje in ne postajališča. Še enkrat: ti malo preverjaj svoje podatke oz. spomin, ker se v večini primerov izkaže za nepravilno. Še enkrat vsi podatki so iz uradne dokumentacije SŽ in PMM imajo oni malo več znanja o teh stvareh kot ti. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 16:49, 21 maj 2006 (CEST)

Meni zgleda, kot da je čas, da si vidva vzameta Wikiodmor. --Burek 17:58, 21 maj 2006 (CEST)