Hotel ambient

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Hotel ambient
Splošno Zastava Slovenije
Ustanovljen 2008
Lastnik IN BOJ D.O.O.
Podjetje IN BOJ D.O.O.
Lokacija Aškrčeva 6a, Domžale
Hotel
Tip hotel
Zvezdice 3/3 stars3/3 stars3/3 stars
Sobe 67 sob od tega je 30 enoposteljnih sob, 36 dvoposteljnih sob (z možnostjo dodatnih ležišč) in soba za invalide
Apartmaji 3 apartmaji poimenovanih po letnih časih; Apartma »Poletje« (do 4 osebe) bivalni in spalni del sta ločena. Pripada mu še terasa z mizico in 4 stoli.; Apartma »Pomlad« ima 2 ločeni spalnici ter bivalni del. Primeren je za skupino 5 oseb.

Apartma »Jesen« ima okroglo ležišče za 2 osebi ter pripadajočo teraso z mizico in 2 stoloma.

Postelje 140
Oprema sob elektronska ključavnica, javljalec požara, sprinkler sistem, interaktivni LCD zaslon, telefon, sušilnik za lase, toplotna črpalka.
Drugo
Spletna stran http://www.ambienthotel.si/

Ambient hotel je eleganten tematski hotel v Domžalah, v zelenem in mirnem predmestju Ljubljane. Od Ljubljane je oddaljen 15 km, do letališča Jožeta Pučnika pa 20 km. Ob hotelu je na razpolago brezplačni parkirni prostor za avtomobile ter avtobuse.

Hotelske sobe so opremljene individualno. Določeno število sob je tematskih na temo slovenske kulture, znamenitosti in posebnosti.

Zgodovina[uredi | uredi kodo]

Hotel deluje od 17. julija 2008 na mestu bivše tovarne Toko. Hotel je deloma tematsko opremljen in od tu izvira samo ime hotela Ambient hotel. V hotelu lahko najdemo tematske sobe na temo slovenske kulture, naravnih lepot in značilnosti. Na primer soba idrijske čipke, Dovžanova soteska, Čebelarjeva soba, soba Primoža Trubarja, soba kamniške Veronike, soba Velika Planina in podobno.

Ponudba[uredi | uredi kodo]

Konferenčna dvorana sprejme do 60 udeležencev (kino postavitev). Na razpolago je tudi manjša sejna soba namenjena sestankom. Tehnična oprema, ki jo omogočajo: platno, LCD projektor, tabla in internet (UTP, wireless). V sklopu hotela se nahajajo tudi restavracija zaprtega tipa, kavarna salon tajske masaže, savna, jacuzzi, prostor za piknik ter igrišče za odbojko na mivki in tenis na mivki. Hotel ima brezžično internetno povezavo NEOWLAN.

Glej tudi[uredi | uredi kodo]

Zunanje povezave[uredi | uredi kodo]