Slika:Aida poster colors fixed.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(4.780 × 2.988 točk, velikost datoteke: 8,74 MB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Opis
العربية: مُلصق من سنة 1908م لأوپرا عايدة الخاصَّة بگوزيپي ڤيردي، ومن تأدية شركة هيپودروم للأوپرا في كليڤلاند، بولاية أوهايو الأمريكيَّة.
Čeština: Plakát z roku 1908 k opeře Aida skladatele Giuseppe Verdiho prováděné společností Hippodrome Opera Company Cleveland
English: 1908 poster for Giuseppe Verdi's Aida, performed by the Hippodrome Opera Company of Cleveland, Ohio.
Français : Affiche de 1908 de l'Aïda de Verdi, interprétée par la Hippodrome Opera Company (troupe d'opéra de l'hippodrome) de Cleveland, dans l'Ohio (États Unis).

[1]

Türkçe: Giuseppe Verdi'nin prömiyeri 1871'de yapılan Aida operasının, 1908 yılında Cleveland, Ohio'daki Hippodrome Opera Kumpanyası tarafından sahnelenişinde kullanılan taşbaskı afiş. Afişte operanın II. perdesinin 2. sahnesindeki zafer yürüyüşü görülmektedir.
Datum
Vir
Ta image je na voljo na Oddelku za tiske in fotografije Kongresne knjižnice Združenih držav Amerike pod digitalnim označevalnikom cph.3g12407.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Avtor The Otis Lithograph Co, Cleveland and New York
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
Public domain
Public domain
Datoteka je v Združenih državah Amerike v javni domeni. To velja za ameriška dela, na katerih so avtorske pravice pretekle. Pogosto je za to razlog to, da je bilo delo prvič objavljeno pred 1. januarjem 1929. Podrobnejša razlaga je na razpolago na tej strani.

United States
United States
Zunaj Združenih držav Amerike slika ni nujno v javni domeni. To velja zlasti za države in območja, ki za ameriška dela ne uporabljajo pravilo krajšega roka, npr. za Kanado, Celinsko Kitajsko (ne za Hong Kong ali Macao), Nemčijo, Mehiko in Švico. Avtor in leto izdaje sta bistvena podatka in morata biti navedena. Podrobnosti so na razpolago na straneh Wikipedia:Public domain in Wikipedija:Avtorske pravice.
Druge različice

Ocena

Slika of the year
Slika of the year
Slika dneva
Slika dneva
Izbrana slika

Wikimedijina zbirkaWikipedija

Ta datoteka je bila 12. marca 2012 predstavljena kot slika dneva.
To je izbrana slika v Wikimedijini zbirki (Izbrane slike) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.
 Ta slika ima razmerje prikaza 8:5, 16:10 ali 16:9 in je primerna za širokozaslonsko računalniško ozadje (glej galerijo).

Wikipedija
 To je izbrana slika v Wikipediji v jeziku: arabščina (صور مختارة) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.
 To je izbrana slika v Wikipediji v jeziku: angleščina (Featured pictures) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.
 To je izbrana slika v Wikipediji v jeziku: perzijščina (نگاره‌های برگزیده) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.
 To je izbrana slika v Wikipediji v jeziku: turščina (Seçkin resimler) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.

Če imate sliko enake kakovosti, ki bi jo lahko objavili pod ustrezno avtorsko licenco, jo naložite, označite in predlagajte.

Ta slika je digitalno obdelana. Opravljene so bile naslednje spremembe: colors corrected, edges sharpened. Izvirnik je na voljo tukaj: Giuseppe Verdi - Hippodrome Opera Company - Aida poster.jpg. Spremembe je opravil uporabnik Kaldari.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/jpeg

04424b9f56c63a1c50c25ed5ef561ac678227d0a

način določitve: SHA-1 angleščina

9.169.062 zlog

2.988 piksel

4.780 piksel

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno21:24, 26. februar 2009Sličica za različico z datumom 21:24, 26. februar 20094.780 × 2.988 (8,74 MB)Kaldariusing restored version

Datoteka je del naslednjih 3 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki