Young & Hungry

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Young & Hungry
Logotip
ŽanrSituaciska komedija
Čas trajanja22 mins
Avtor(ji)David Holden
Glavni igralciEmily Osment
Jonathan Sadowski
Rex Lee
Aimee Carrero
Kym Whitley
DržavaZDA
JezikAngleščina
Izvršni producentAshley Tisdale
Produkcijska hišaCBS Studios[d]
Predvajanje
Televizijski kanalFreeform[d]
Začetek/konec25. junij 2014
Povezave
Spletna stranhttp://freeform.go.com/shows/young-hungry

Young & Hungry je prihajajoča ameriška tv serija, ki jo je ustvaril David Holden , katere izvršna producentka je Ashley Tisdale. Zvezdi serije snemane z več kamerami sta Emily Osment in Jonathan Sadowski. Premiera serije bo 25.junija 2014 na televizijski mreži ABC Family.

Opis[uredi | uredi kodo]

Serija sledi premožnemu mlademu podjetniku Joshu (Jonathan Sadowski), ki najame nespoštljivo mlado blogerko o hrani z imenom Gabi (Emily Osment), da postane njegova nova osebna kuharica. Obupana, da obdrži novo službo, mora Gabi dokazati svoje sposobnosti, Joshu in njegovemu osebnemu pomočniku Elliotu (Rex Lee) ki bi raje najel slavenega kuharja za delo namesto nje.Serija temelji na življenju ameriške blogerke o hrani, Gabi Moskowitz.

Igralci[uredi | uredi kodo]

Glavni[uredi | uredi kodo]

  • Emily Osment kot Gabi Diamond
  • Jonathan Sadowski kot Josh Kaminski
  • Rex Lee kot Elliot Park
  • Aimee Carrero kot Sofia Rodriguez
  • Kym Whitley kot Yolanda

Manjši[uredi | uredi kodo]

  • Annie Potts kot Donna Kaminski
  • Michael Voltaggio kot Chef Michael

Epizode[uredi | uredi kodo]

Št. Naslov Direktor je Napisal je Predvajano U.S. gledalci
(milijoni)
1 "Pilot[1]" Andy CadiffDavid Holden25. junij 2014TBD
2 "Young & Ringless[2]" Phil LewisDavid Holden2. julij 2014TBD

Razvoj in produkcija[uredi | uredi kodo]

ABC Family je 23. avgusta 2013 objavil naročilo prve epizode za serijo Young & Hungry. Pilot je napisal David Holden in ki ga zrežiral Andy Cadiff. Ashley Tisdale, Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, in Jessica Rhoades služijo kot izvršni producenti.[3]

Razpored vlog se je začel septembra 2013, Emily Osment je bila najprej dodeljena glavna vloga kot Gabi Diamond, zavzeto kuharico ter blogerko ohrani, ki ima ne le resničen talent za kuhanje, ampak tudi sposobnost, da ugotovi, kaj je ljudje želijo, da jedo . [4] Aimee Carrero je bila naslednja igralka ki je dobila vlogo Sofije Rodriguez, Gabijine najboljše prijateljica, ki je ambiciozna bančna pravnica.[5] Kmalu po tem, sta vlogi dobila Jonathan Sadowski in Rex Lee , Sadowski z vlogo Josha Kaminskega, mladega podjetnika, ki najame Gabi kot njegovo osebno kuharico; in Lee kot, Elliot Park, visoko nanizani osebni pomočnik Josa in njegova desna roka.[6] Kym Whitley je bila zadnja igralka, ki je dobila glavno vlogo kot Yolanda, Josheva gospodinja.

ABC Family je 6. januarja 2014 objavil razpored za Young & Hungry kot original serijo na tej mreži. Premiera naj bi bila 25. junija 2014 skupaj z drugo novo komedijo Mystery Girls.

Literatura[uredi | uredi kodo]

  1. »👸🍕🍔🍪«. Instagram. 25. april 2014. Pridobljeno 26. aprila 2014.
  2. »👸🍕🍔🍪«. Instagram. 25. april 2014. Pridobljeno 26. aprila 2014.
  3. »ABC Family Greenlights Production of Three New Comedy Pilots«. The Futon Critic. 23. avgust 2013. Pridobljeno 7. januarja 2014.
  4. Bucksbaum, Sydney (25. september 2013). »Emily Osment cast as lead in new ABC Family comedy pilot 'Young & Hungry'«. Zap2it.com. Pridobljeno 7. januarja 2014.
  5. »Development Update: Friday, October 18«. The Futon Critic. 18. oktober 2013. Pridobljeno 7. januarja 2014.
  6. Andreeva, Nellie (22. oktober 2013). »Cynthia Watros Joins MTV Pilot 'Finding Carter', Rex Lee & Jonathan Sadowski Cast In ABC Family's 'Young & Hungry'«. Deadline.com. Pridobljeno 7. januarja 2014.