Uporabniški pogovor:Mmediapage

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dobrodošel v Wikipediji, Mmediapage. Čeprav je vsakdo dobrodošel pri urejanju enciklopedije, obstaja možnost, da si povezan z ljudmi ali stvarmi o katerih si pisal v članku Ylenia Zobec - zaradi tega si mogoče v konfliktu interesov.

Za vse urejevalce velja pravilo o nevtralnosti vsebine. Ljudje, ki so tesno povezani s témo, imajo o njej pogosto popačen pogled, kar vodi do nenamernega urejanja, ki ima lahko poniževalen ali laskav ton. Ljudje s tesnimi povezavami s témo članka lahko urejajo tak članek, toda morajo biti pozorni, da so njihova urejanja preverljiva z zanesljivimi viri in napisana brez predsodkov.

Če si tesno povezan s témo, je tukaj nekaj načinov kako lahko zmanjšaš tveganje za nastanek problemov:

  • Izogibaj se ali pa z veliko previdnostjo urejaj ali ustvarjaj članke, ki so povezani s teboj, tvojo organizacijo ali tvojimi tekmeci, kot tudi s projekti in proizvodi, s katerimi si povezan.
  • Bodi pozoren na razprave o izbrisu. Vsakdo lahko zagotavlja informacije o neodvisnih virih v razpravah za izbris, toda izogibaj se zavzemanju za izbris člankov o tvojih tekmecih.
  • Izogibaj se ustvarjanju povezav na članke v Wikipediji in spletne strani svoje organizacije v drugih člankih (glej Wikipedija:Smetenje).

Prosimo, da se seznaniš z ustreznimi pravili in smernicami, še posebno s tistimi, ki se tičejo nepristranskosti, preverljivosti informacij in avtobiografij.

Hvala.

Yerpo Ha? 12:01, 13. januar 2014 (CET)[odgovori]
Je kakšen poseben razlog, zakaj ignoriraš zgornje? Promocijski material z uradne spletne strani ne spada v enciklopedijo in v članku ne bo ostal. — Yerpo Ha? 13:11, 13. januar 2014 (CET)[odgovori]
Info. ob prvih urejanjih:

  1. Vsebina, ki si jo dodal, mora biti tvoje lastno delo, ali pa moraš zanjo imeti dovoljenje avtorja. V nasprotnem primeru bo izbrisana!
  2. Slike, če jih naložiš, morajo biti opremljene s podatki o tem, kaj predstavljajo, z avtorjem/virom in dovoljenjem. Sicer bodo izbrisane.
  3. Članek poskusi oblikovati v slogu enciklopedije: poglej si slog že obstoječih člankov. Ukaze urejevalnika preizkušaj v Peskovniku.
Wiki
Wiki

Tvojo oznako za izbris sem odstranil, ker ni na mestu. ga. Zobec je upravičena do članka na wp. Treba pa ga je urediti. Če si interesent za ureditev članka, poglej, kako se to naredi ne delaj neumnosti. lp., Žiga 16:39, 13. januar 2014 (CET)[odgovori]

Žiga, uporabnik(/-ca) je poskušala urediti članek, ampak sem urejanje razveljavil, ker je očitno povezana z Ylenio Zobec (PR?) in je kopirala promo tekst z njene spletne strani (kar ne spada v enciklopedijo). — Yerpo Ha? 16:54, 13. januar 2014 (CET)[odgovori]