Slika:Slackwarelogo.png

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Slackwarelogo.png(445 × 126 točk, velikost datoteke: 4 KB, MIME-vrsta: image/png)


Povzetek

Opis
Български: Лого на Slackware Linux
English: Slackware Linux logo
Vir http://store.slackware.com
Avtor Slackware Linux, Inc.
Druge različice Slackware logo from the official Slackware site.svg

Licenca

Public domain
Ta slika sestoji samo iz preprostih geometrijskih oblik, besedila ali obojega. Ne dosega praga individualnosti, potrebnega za avtorskopravno varstvo, in je kot taka v javni domeni. Čeprav zanjo ne veljajo avtorskopravne omejitve, je še vedno lahko predmet drugih omejitev. Več informacij je na voljo na straneh WP:PD § Fonts in Template talk:PD-textlogo.
Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno18:52, 29. december 2009Sličica za različico z datumom 18:52, 29. december 2009445 × 126 (4 KB)Nedyalkor{{Information |Description={{bg|1=Лого на Slackware Linux}} |Source=http://store.slackware.com |Author=Slackware Linux, Inc. |Date= |Permission= |other_versions= }} Category:Linux distributions

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.