Slika:Seal Berlin 1280.png

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(907 × 938 točk, velikost datoteke: 1,22 MB, MIME-vrsta: image/png)


Opis
Deutsch: Das Siegel der Stadt Berlin von 1280, SIGILLVM BVRGENSIVM DE BERLINSUM – Das Siegel der Bürger von Berlin bin ich, Durchmesser 76 mm.
English: Seal of Berlin from 1280.
Datum
Vir Wolfgang Schneider: Berlin. Gustav Kiepenheuer Verlag, Leipzig und Weimar 1983, S. 37.
Avtor scan Jwnabd
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
Public domain This file depicts the seal of a German Körperschaft des öffentlichen Rechts (corporation governed by public law). According to § 5 Abs. 1 of the German Copyright law, official works like seals are gemeinfrei (in the public domain).

Note: The usage of seals is governed by legal restrictions, independent of the copyright status of the depiction shown here.

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.
To sliko je mogoče poustvariti z uporabo vektorske grafike kot SVG-datoteko. To ima več prednosti; več informacij je na razpolago na strani Commons:Media for cleanup. Če je SVG-oblika te datoteke že na razpolago, jo, prosimo, naložite. Potem, ko boste SVG naložili, to predlogo zamenjajte z izrazom {{vector version available|ime nove slike.svg}}.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno12:42, 15. junij 2005Sličica za različico z datumom 12:42, 15. junij 2005907 × 938 (1,22 MB)Jwnabd'''Description :''' Siegel der Stadt Berlin (Deutschland) von 1280. '''Source :''' scanned '''Upload :''' ~~~~ {{PD-Seal}}

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji: